Tabara de Dezvoltare - ACADEMIA DE BINE

Evenimente

ACADEMIA DE BINE

 

Tabără de dezvoltare

Emoțională - Socială - Spirituală

 

În perioada 3-7 septembrie, #HaiSus la Uricani, în Munții Parâng-Retezat!

Doar 20 de locuri în total! 6 sunt deja ocupate de participanții în #HartaEmotiilor și #MindsetRevolution, care mă întreabă încă din toamna trecută: „Cătălin, când organizezi o caravană a emoțiilor vindecătoare, că avem mare nevoie?”. Smile Așadar, grăbește-te să-ți rezervi locul chiar acum!

Care este cea mai mare FRICĂ a ta? CEA MAI MARE și mai dureroasă, mai limitativă dintre toate! O traumă, o durere care te macină de ani de zile. Și vrei, chiar vrei să o vindeci, în sfârșit? Să poți înainta diferit în viață din punct de vedere al relației de cuplu, al familiei, al carierei, al finanțelor personale?

Ce SCHIMBARE importantă simți că ai de făcut și ceva te blochează, îți spune că nu poți, că n-ai cum, că nu meriți, că nu depinde de tine, că nu acum? 

Ce VIS ASCUNS ai și l-ai lăsat să zacă în amânare, din cauză lipsei de resurse, din cauza descurajărilor venite de la ceilalți, din cauza altor priorități?

Îți cunoști MISIUNEA PERSONALĂ? Cum ar fi să-ți devină mai clară decât ți-ai putut închipui vreodată și să descoperi ce lumină poate aduce în viața ta, în general?

Ai impresia ca unii oameni reușesc foarte ușor să se conecteze cu interlocutorii lor având, parcă, un talent nativ? Trebuie să știi că la temelia acestui "talent" stau, de fapt, ABILITĂȚILE EMOȚIONALE care alimentează dezvoltarea comunicării în mod câștigător. COMUNICARE convingătoare, comunicare care motivează, care responsabilizează și-i pune pe ceilalți în acțiune cu rezultate.

 

Draga mea sau dragul meu! În perioada 3-7 septembrie, la Uricani, în buza Parcului Național Retezat, te așteaptă un program UNIC! Indiferent în câte tabere sau programe de dezvoltare ai fost până acum, ceea ce vei experimenta, vei învăța și vei vindeca/transforma aici în 5 zile va fi UNIC! Va fi peste așteptări! Va fi atât de aplicat și atât de imersiv, încât... știi care e riscul cel mai mare? Să nu vrei să te mai întorci acasă. De aceea, adu-ți cu tine și partenerul de viață! Smile Dar te vei întoarce hotărât/ă să rostogolești schimbarea în continuare, pe principiul bulgărelui de zăpadă.

Poate lucrezi în educație sau ești părinte, poate vrei să aduci ceva proaspăt și câștigător în relația de cuplu, poate conduci sau vrei să conduci echipe în mediul de afaceri/ la locul de muncă, poate activitatea ta de bază are legătură cu psihoterapia, cu trainingul, coachingul sau cu terapii complementare/alternative...

Poate vrei să pui mai multă pace în mintea ta, în inima ta, în sufletul tău.

Poate vrei să dezvolți într-un mod nou la tine cele TREI INTELIGENȚE esențiale: Inteligența Emoțională, Inteligența Socială (Relații și Leadership), Inteligența Spirituală.

Va fi o experiență de pus în ramă, de povestit nepoților, de schimbare reală într-o versiune personală mai fericită, mai puternică, mai motivată, mai disciplinată, mai vindecată, mai bine conectată cu ceilalți. TERAPIE, ÎNVĂȚARE, TRANSFORMARE. Pe 3-7 septembrie, în Munții Parâng-Retezat, într-un loc cu o energie aparte. Ia-ți oamenii dragi cu tine și Hai Sus, rezervă-ți locul/locurile chiar acum!

 

Ne asigurăm că Locația, Mâncarea și Activitățile vor fi toate de foarte bună calitate și se vor completa în mod optim pentru o experiență extraordinară. În programul celor 5 zile, vom fi serviți doar cu mâncare vegetariană și pește, numai produse proaspete. Vom descoperi coordonatele simple și aplicabile ale unei vieți sănătoase, coordonatele acelea comportamentale care sunt în strânsă legătură cu neurotransmițătorii din creier, cu hormonii cerebrali numiți ai fericirii.

Întregul program va fi gândit de așa manieră încât să simți că ai intrat într-o altă lume și că devii gata să te întorci acasă mult mai pregătit/ă să fii fericit/ă în lumea noastră, a tuturor.

 

Ce ai ocazia să experimentezi

în tabără în mod concret?

 

* Vindecarea trecutului și programarea unui mindset câștigător pentru viitor prin hipnoterapie de grup și individuală.

* Dezvoltarea abilităților emoționale, de relaționare și de leadership prin tehnici de artă teatrală.

* Metode de stimulare bilaterală a creierului și mindfulness pentru reglarea stării interioare, indiferent de împrejurări.

* Dezvoltarea inteligenței emoționale și spirituale prin art terapie.

* Sesiuni de life coaching de grup – stimulare de resurse - și pe parte de professional coaching – comunicare-relaționare-setare & atingere de obiective.

* Metode de eliberare de traume și blocaje personale.

* Transformarea fricilor, înțelegerea motivației personale și crearea de obiceiuri noi, productive într-un program desfășurat în parcul de aventură Părăul Rece din Munții Retezat.

* Înțelegerea minții subconștiente, dezvoltarea intuiției și controlul energiilor personale care te susțin ori te blochează, te limitează.

Și muuultă distracție!

 

  • COSTUL programului este de 2190 RON.
  • Dacă te mai înscrii cu un prieten, plătiți amândoi doar câte 1990 RON. Avantaj voi 400 RON.
  • Plus: 5 dintre participanți primesc BONUS, printr-o tragere la sorți efectuată chiar în tabără, câte o sesiune online de coaching individual pentru deblocarea unei situații personale de viață sau pe parte profesională ori financiară, în valoare de 750 RON.
  • Și încă ceva foarte tare: dacă te înscrii până pe 31 iulie în această tabără, plătind un avans de minim 33% din costul total, primești 10% reducere din prețul următorului program pe care îl voi organiza și la care vei alege tu să participi până la finalul anului 2021. Merită să te bagi chiar ACUM cu încredere, așa-i? 
  • Dacă, din diverse motive, persoana care s-a înscris și a plătit costul taberei anunță, până pe 25 august 2021, că nu mai poate participa la eveniment, organizatorii vor reține 20% din costul integral al evenimentului. Dacă persoana înscrisă renunță la participare după data de 25 august, organizatorii vor reține 50% din costul total al programului.

 

Ce include acest pachet de

sejur transformațional?

 

# Cazare patru nopți în cameră dublă sau triplă,în hotel de trei stele - Fish Valley, din Uricani, pe malul lacului Valea de Pești.

# Pensiune completă – mic dejun, prânz, cină, plus apă plată la discreție.

# Acces la piscină și tenis de masă nonstop.

# Acces în parcul de aventură Părăul Rece într-una din zile.

# Recuzita și infrastructura necesare pentru derularea sesiunilor de training, de terapie și de activități conexe.

# Programele susținute de trei traineri: Cătălin Stoica, Mădălina Ileana Stoica și Adrian Flavius Miret.

Check-in-ul se face vineri, 3 septembrie, ora 13.00, cu masa de prânz.

Check-out: marți, 7 septembrie, după micul dejun, ora 12.00.

 

Înscrie-te acum cu un e-mail simplu la: catalin@catalinstoica.org . În care să-mi lași datele de facturare (persoană fizică sau persoană juridică):

*numele întreg / sau numele firmei

*seria și numărul cărții de identitate / sau codul fiscal

*adresa – personală sau a firmei, după caz

*numele băncii din care faci plata.

Pentru informații suplimentare de orice fel și/sau înscrieri, nu ezita să ne suni. Ne dorim să fim cu adevărat lângă tine în procesul tău de dezvoltare:

Julia Roșu: 0762 285 162

Andreea Băițanu: 0743 025 523

Mădălina Ileana Stoica: 0786 060 292 

 

#HaiSus în SuperTabăra Academia de Bine și învață să-ți construiești realitatea dorită! 3-7 septembrie 2021, la Uricani, în Munții Parâng-Retezat!

 

Sunt Cătălin Stoica și sunt prietenul tău!

Profiler, Coach, Trainer, Hipnoterapeut