Termeni si Conditii


Nota legală

Prin completarea datelor dvs. in formularul de inregistrare, declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a SC CASTOMEDIA GROUP SRL, inregistrata de ANSPDCP in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal sub numarul 0011399 din data de 05.05.2016, si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre SC CASTOMEDIA GROUP SRL, afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea si/sau derularea de catre SC CASTOMEDIA GROUP SRL, afiliatii si colaboratorii acestora de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a utilizatorilor si comportamentul utilizatorilor. De asemenea, va dati acordul expres si neechivoc ca aceste date personale sa poate fi transferate (cedate) de catre SC CASTOMEDIA GROUP SRL atat afiliatilor sai precum si altei/altor entitati din tara sau strainatate.

Prin citirea prezentelor Termene si Conditii ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.

Obligatiile dumneavoastra de inregistrare

Pentru a beneficia de informatii cu privire la activitatea noastra si continutul informational al newsletter-ului pus la dispozitie de SC CASTOMEDIA GROUP SRL, sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, in functie de specificatiile din formularul aferent si sunteti de acord sa oferiti aceste informatii corect si complet.

In cazul in care consideram ca obligatia aceasta nu este respectata, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul la serviciile noastre fara o notificare prealabila, pe perioada determinata sau nedeterminata.

Securitatea Datelor Personale

SC CASTOMEDIA GROUP SRL se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor utilizatorilor si a clientilor. Prin completarea formularului de inscriere de pe site, declarati ca sunteti de acord ca datele dvs. personale sa intre in baza de date a companiei SC CASTOMEDIA GROUP SRL (operator de date cu caracter personal: nr. de registratura - 0011399 din data de 05.05.2016) care isi rezerva dreptul de a prelucra, utiliza pentru actiuni de statistica, reclama, marketing si publicitate informatiile mai sus mentionate, fara alte obligatii si plati ulterioare fata de persoana dvs.

De asemenea, sunteti de acord sa primiti informatii e-mail sau alte mijloace de comunicare de la SC CASTOMEDIA GROUP SRL si de la partenerii sai cu grija selectati. In cazul in care nu doriti sa primiti astfel de informatii, puteti oricand sa refuzati primirea acestora.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice SC CASTOMEDIA GROUP SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de catre dvs.

Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor / clientilor privind situatia inscrierii la cursurile organizate de SC CASTOMEDIA GROUP SRL, informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia programului desfasurat de SC CASTOMEDIA GROUP SRL, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a utilizatorilor si comportamentul utilizatorilor.
 
Trimiterea materialelor de marketing se realizeaza in colaborare cu Mailchimp și Manago. In ceea ce priveste formularul de inscriere, gestionarea si stocarea datelor se face cu ajutorul site-urilor catalinstoica.org și academiadebine.ro și cu ajutorul serviciului Google Forms.

La cererea dvs. scrisa, datata si semnata, trimisa anual pe adresa de e-mail contact [@] academiadebine.rom catre SC CASTOMEDIA GROUP SRL, in mod gratuit, va confirma daca utilizeaza datele furnizate de dvs. sau va inceta orice prelucrare a acestora.

SC CASTOMEDIA GROUP SRL va rectifica, actualiza, bloca, sterge sau transforma in date anonime pe toate acelea a caror folosire nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001, privind protectia persoanelor impotriva prelucrarii datelor personale si libera lor circulatie.
SC CASTOMEDIA GROUP SRL nu incurajeaza SPAM-ul, nu comercializeaza, nu ofera si nici nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site.

Pentru comentarii, intrebari sau reclamatii referitoare la politica de confidentialitate, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail contact [@] academiadebine.rom.

Copyright

Site-ul si toate elementele acestuia (grafica web, texte, programe etc.) sunt proprietatea SC CASTOMEDIA GROUP SRL si sunt aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei SC CASTOMEDIA GROUP SRL a oricarui element cuprins in acest site se pedepseste conform legilor in vigoare.

Limitare de responsabilitate

SC CASTOMEDIA GROUP SRL nu se face responsabila pentru prejudiciile (directe, indirecte, accidentale sau nu) ce rezulta din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza informatia prezenta in site, precum si pentru erorile sau omisiunile in continut care pot conduce la orice tip de pierderi.
 
SC CASTOMEDIA GROUP SRL (sau oricare dintre angajati, consilieri, formatori, specialisti sau web developper-i) nu sunt responsabili pentru actiunile pe care utilizatorul le intreprinde si care au rezultate negative, sau care ii produc pierderi de vreun fel, si nici pentru informatiile pe care utlizatorul le-a folosit si au condus la pierderi ale acestuia de orice fel, pentru informatiile folosite de terti sau de site-uri cu trimitere la site-urile catalinstoica.org si academiadebine.ro, si nici pentru vreun software folosit pe site-urile catalinstoica.org si academiadebine.ro si care poate afecta sistemul de operare al utilizatorului sau care poate produce alte erori, virusi.

SC CASTOMEDIA GROUP SRL nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informatiilor prezente si nu este responsabila de contactarea nici unui virus.
Va rugam nu ezitati sa ne contactati pentru informatii suplimentare, la adresa de e-mail contact [@] academiadebine.rom.

Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

 

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE


Firma CastoMedia Group SRL este înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J29/882/2001 și funcționează în conformitate cu legile din România, cod unic de înregistrare RO 14231803, cu sediul social în Ploiești, cod poștal 100445, respectă confidențialitatea datelor personale furnizate de persoanele vizate și se angajează să o protejeze prin respectarea prezentei Politici de confidențialitate.
Firma este operator în ceea ce privește prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, în sensul Regulamentului UE 2016/679 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date (Regulamentul General privind Protectia Datelor).
Prezenta Politică de confidențialitate descrie informațiile cu caracter personal pe care le colectăm de la dumneavoastră sau pe care le furnizați www.catalinstoica.org („Site-ul” nostru) și modul în care aceste informații pot fi utilizate sau divulgate de noi.
Politica noastră de confidențialitate nu se aplică informațiilor colectate de pe orice site terț care poate avea un link către sau este accesibil de pe Site-ul nostru.
Vă rugăm să citiți cu atenție urmatoarele aspecte pentru a înțelege politicile și practicile noastre cu privire la informațiile dumneavoastră cu caracter personal și modul în care le vom trata.

Obligatiile dumneavoastra de inregistrare

Pentru a beneficia de informatii cu privire la activitatea noastra si continutul informational al newsletter-ului pus la dispozitie de SC CASTOMEDIA GROUP SRL, sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, in functie de specificatiile din formularul aferent si sunteti de acord sa oferiti aceste informatii corect si complet.

In cazul in care consideram ca obligatia aceasta nu este respectata, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul la serviciile noastre fara o notificare prealabila, pe perioada determinata sau nedeterminata.

Securitatea Datelor Personale

SC CASTOMEDIA GROUP SRL se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor si se obliga sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti. Prin completarea formularului de inscriere de pe site, declarati ca sunteti de acord ca datele dvs. personale sa intre in baza de date a companiei SC CASTOMEDIA GROUP SRL (operator de date cu caracter personal: nr. de registratura - 0011399 din data de 05.05.2016) care isi rezerva dreptul de a prelucra, utiliza pentru actiuni de statistica, reclama, marketing si publicitate informatiile mai sus mentionate, fara alte obligatii si plati ulterioare fata de persoana dvs.

De asemenea, sunteti de acord sa primiti informatii e-mail sau alte mijloace de comunicare de la SC CASTOMEDIA GROUP SRL si de la partenerii sai cu grija selectati. In cazul in care nu doriti sa primiti astfel de informatii, puteti oricand sa refuzati primirea acestora.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice SC CASTOMEDIA GROUP SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de catre dvs.

La cererea dvs. scrisa, datata si semnata, trimisa anual pe adresa de e-mail contact [@] academiadebine.rom catre SC CASTOMEDIA GROUP SRL, in mod gratuit, va confirma daca utilizeaza datele furnizate de dvs. sau va inceta orice prelucrare a acestora.

SC CASTOMEDIA GROUP SRL va rectifica, actualiza, bloca, sterge sau transforma in date anonime pe toate acelea a caror folosire nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001, privind protectia persoanelor impotriva prelucrarii datelor personale si libera lor circulatie.
SC CASTOMEDIA GROUP SRL nu incurajeaza SPAM-ul, nu comercializeaza, nu ofera si nici nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site.

Trimiterea materialelor de marketing se realizeaza in colaborare cu MAILCHIMP și MANAGO. In ceea ce priveste formularul de inscriere, gestionarea si stocarea datelor se face cu ajutorul site-urilor catalinstoica.org si academiadebine.ro și cu ajutorul serviciului Google Forms.

Pentru comentarii, intrebari sau reclamatii referitoare la politica de confidentialitate, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail contact [@] academiadebine.ro.

 

Informațiile pe care le colectăm despre dumneavoastră
Colectăm mai multe tipuri de informații de la și despre utilizatorii Site-ului nostru, inclusiv, de exemplu:
• informații pe care le colectăm când navigați pe Site-ul nostru, inclusiv adrese IP, cookie-uri ;
• nume și prenume, detalii de contact, înregistrări și copii ale corespondenței (inclusiv adrese de e-mail), în cazul în care ne contactați și accesați online serviciile firmei CastoMedia Group SRL.

Utilizarea Informatiilor

Utilizăm informațiile pe care le colectăm despre dumneavoastră sau pe care ni le furnizați dumneavoastră, inclusiv date cu caracter personal, în următoarele scopuri:
• pentru a ne prezenta Site-ul și conținutul acestuia într-un mod adecvat și eficient pentru dumneavoastră și computerul dumneavoastră;
• pentru a vă furniza informațiile pe care ni le solicitați;
• pentru a vă informa despre noile noastre servicii și produse, sau despre modificările aduse acestora, inclusiv direct marketing;
• compilarea de statistici privind utilizatorii;
• securitatea și îmbunătățirea Site-ului nostru.


Drepturile de care beneficiați în legătura cu procesarea datelor dumneavoastră cu caracter personal prevazute de lege, sunt următoarele:

• posibilitatea să obțineți de la firma, la cerere și în mod gratuit, confirmarea ca datele dumneavoastră cu caracter personal sunt procesate de către noi, precum și detalii în legătură cu această procesare. Cererea poate fi depusă fără niciun cost doar o dată pe an;
• dreptul de a rectifica, actualiza, bloca sau de a transforma in date anonime datele a caror prelucrare nu este conforma legii, in special datele incomplete sau inexacte;
• dreptul de a vă opune în orice moment, din motive întemeiate și legitime legate de situația dumneavoastră particulară, la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal;
• dreptul de a vă opune în mod gratuit și fără nicio justificare la procesarea datelor dumneavoastra cu caracter personal pentru marketing direct, în numele operatorului de date sau în numele unui terț sau să dezvăluim datele dumneavoastră în acest scop;
• dreptul de a contesta deciziile luate exclusiv pe baza unor prelucrări de date efectuate prin mijloace automatizate și care produc consecințe juridice în ceea ce vă privește.
Pentru a vă exercita aceste drepturi, puteți depune o cerere, semnată și datată la următoarea adresă de e-mail: contact@catalinstoica.org .
• dreptul de a formla o plangere la ANSPDCP, in situatia in care apreciati ca firma v-a afectat drepturile prevazute de lege.
• dreptul de a va adresa justitiei, in situatia in care apreciati ca firma v-a incalcat drepturile prevazute de lege.

Durata Stocarii

Vom păstra datele dumneavoastră cu caracter personal pentru o perioadă de timp necesară pentru scopurile indicate în secțiunea „Utilizarea informațiilor”, dar nu mai mult de 2 ani. După ce datele nu vor mai fi necesare pentru aceste scopuri, urmează a fi:
• distruse,
• transferate către un alt operator de date cu caracter personal, sub condiția ca datele cu caracter personal să fie prelucrate în limite și scopuri similare cu cele agreate inițial sau
• transformate în date anonime și păstrate exclusiv pentru scopuri statistice, de cercetare istorică sau științifică.

Modificări aduse Politicii noastre de confidențialitate

Politica noastră este să postăm orice modificări pe care le aducem Politicii de confidențialitate pe această pagină. Data ultimei revizuiri a Politicii de confidențialitate este menționată în partea de sus a paginii. În măsura în care vom aduce modificări semnificative acestei Politici de confidențialitate, în special cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, vă vom solicita să reînnoiți acordul cu privire la prezentele Condiții de utilizare, înainte ca aceste modificări să se aplice efectiv.

Sesizări cu privire la Confidențialitate
În măsura în care aveți orice îngrijorare cu privire la confidențialitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal pe care le procesăm, sau doriți să efectuați o reclamație legată de confidențialitate, vă rugăm să ne transmiteți un e-mail la adresa contact@catalinstoica.org . Vă vom contacta pentru a confirma primirea e-mailului dumneavoastră. După primirea e-mailului dumneavoastră, vom investiga îngrijorarea sau reclamația transmisă și vom depune toate eforturile să vă furnizăm răspunsul nostru într-o durată de timp rezonabilă.

Date de contact
Pentru a transmite întrebări sau comentarii legate de Politica de confidențialitate și practicile noastre de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați folosind formularul de contact de pe site sau la contact@catalinstoica.org.