Povestea lui Cătălin

 “Visurile tale nu se împlinesc de la sine. Se împlinesc de la tine. Sunt aici să te susțin pe bune.”

După mai bine de 20 de ani de emisie, producție, branding-marketing, HR și management de radio și televiziune la nivel național - Kiss Fm sau Pro Fm, Pro Tv, Antena1 sau TVR, după ce a experimentat comunicarea în toate formele ei, Cătălin Stoica a decis că rezultatele pot fi puse în slujba dezvoltării personale mai mult ca niciodată. „Crește” în fiecare zi împreună cu toți cei cu care interacționează și îi plac oamenii la nebunie!

Acum, membru certificat John Maxwell TEAM, Transformational Leadership Coach, EQ & Influence Trainer, Public Speaker & Author, Communication Expert & Hypno-Coach, Cătălin a creat Academia de Bine - un brand dedicat exclusiv dezvoltării personale și voluntariatului - dorindu-și foarte mult să dea mai departe. "Am învățat că dacă vreau să ajung repede, merg singur. Dar dacă vreau să ajung departe, mai iau pe cineva cu mine. Și sunt cu adevărat fericit atunci când văd oamenii fiind fericiți. Mai cred că, în viață, în tot ceea ce faci, Atitudinea îți decide Altitudinea! De aceea, am să te îndemn mereu: Hai Sus!"

John Maxwell deține și dezvoltă cea mai mare organizație de leadership din lume - JMT, în peste 140 de țări, la un nivel deosebit de performant. J.M. studiază și predă leadershipul de aproximativ 40 de ani, a scris 72 de cărți, a lucrat cu ONU, guverne din diverse țări, companii din Top Forbes... și încă formează lideri reali.

Profiling, hipnoză, neuro leadership, coaching pe inteligență socio-emoțională – motivație, comunicare și limbaje de influențare. Cătălin Stoica a studiat și experimentat cu cei mai buni din lume în aceste domenii: John Maxwell, Paul Martinelli, dr. Edwin Yager, Richard Bandler, Christian Simpson, Roddy Galbraith, Michael Roach, Daniel Bichiș, Ion Duvac și alții.

"Încă nu am descoperit o problemă fără rezolvare și nu cred că există „suficient de bine”. Întotdeauna se poate mai mult. De aceea ne-am și născut: ca să învățăm și să evoluăm în mod real, constant, cu succes! Fără să fim perfecționiști; căci asta e o boală, nu o calitate.

Iubesc oamenii! Și iubesc să văd cum cad limitele, una câte una!"

Suntem atât de siguri pe programele noastre, încât, dacă nu simți că ai luat valoarea pentru care ai venit, îți returnăm integral prețul plătit.

“Am renunțat la principiul ‘ori eu, ori tu’. Trăiesc, mă dezvolt și acționez pe principiul: ‘și eu, și tu’! Dacă rezonezi cu asta, dacă vrei să primești și să oferi valoare, știind că tu ești primul care câștigă din așa ceva, te aștept să ne dezvoltăm împreună. Eu promit să nu mă opresc niciodată!” 

În fiecare seară de LUNI, de la ora 21.00, pe Digi FM, îl poți asculta pe Cătălin în ACADEMIA DE BINE, prima emisiune de dezvoltare personală și profesională din radioul românesc. Dezvoltare, nu zgomot. Soluții, nu polemici. #HaiSus!

Programe

MasterMind & SmartGroup

 

Caută-mă pentru a-ți prezenta simplu și explicit extraordinarele programe de MasterMind și SmartGroup, dedicate echipelor sau grupurilor care vor să-și crească performanța profesională, relațională și financiară.

Important: MasterMind chiar și pentru adolescenți!

Abilitățile emoționale sunt predictori de performanță mult mai buni decât abilitățile tehnice. De aceea, dacă vreau să devin cea mai bună dintre toate variantele mele, e nevoie să mă focusez pe inteligența emoțională, pe motivare și automotivare, pe creativitate și influență, pe responsabilitate și rezultate.