CE SPUN OAMENII DESPRE CĂTĂLIN STOICA • Irina Usvat - Area Marketing Executive Central Europe

  July 21, 2017
  Irina Usvat - Area Marketing Executive Central Europe , HL Display, Bucuresti
  "Leadership Game. Provocator. Fâșneț. Distractiv. Competitiv. Cateva dintre atributele pe care le asociez activitatii ce a legat HL Display. Am putut sa simt si sa experimentez cum un simplu joc, aparent, poate atinge aspecte sensibile intr-un grup, si totusi, pe cat de sensibile, pe atat de apreciate ca am avut contextul in care sa le exploatam. Ma bucur foarte tare ca am avut ocazia sa il jucam. Stiu ca ne-a prins bine si am simtit ca am plecat in urma lui mai bucuroasa si mai linistita. Teme de discutie si rezultate pe care le stiam cumva, fiecare in sinea sa, dar pe care cel mai probabil nu am fi avut curajul sa le discutam. As mai juca, in acelasi grup, pentru a aprofunda si mai mult invataturile si concluziile cu care am plecat in urma Leadership Game. Asa ca multumesc!"
 • Alina Costache - Training Coordinator

  March 05, 2017
  Alina Costache - Training Coordinator , Sephora Romania & Balkans,
  "Au fost suficiente o participare timp de 2 ore la workshopul "Atinge-ti excelenta prin antreprenoriat si leadership" si o anulare de planuri gestionata impecabil, pentru a identifica ce anume iti ofera autenticitate si unicitate, Catalin Stoica. Cum reusesti sa motivezi? Prin 1. setea pentru o viata frumoasa si entuziasmul pentru actiune 2. obsesia pentru oameni si pentru generarea de emotii/sentimente transformationale 3. flexibilitatea, decenta, pertinenta discursului 4. caracterul integru si puternicele valori morale 5. curajul de a incerca si esua si incerca si esua, pana gasesti solutia care rezoneaza cel mai bine cu asteptarile tale initiale 6. curiozitatea de a descoperi 7. dorinta de dezvoltare continua 8. placerea, generozitatea si caldura cu care impartasesti know-how-ul acumulat de-a lungul anilor 9. (si nu in ultimul rand) abilitatea extraordinara de a trai in prezent si de a ne indemna cu incredere: "Hai Sus!" Dincolo de realizarile profesionale pe care le poti enumera pe o lista ce nu se mai termina si dincolo de titlurile "fancy" (pe care fara dubiu le meriti, respecti si onorezi) - "membru certificat John Maxwell TEAM, Transformational Leadership Coach, EQ & Influence Trainer, Public Speaker & Author, Communication Expert & Hypno-Coach", esti un om. Esti un om in antiteza cu majoritatea aspectelor negative pe care societatea noastra le evidentiaza acum. In loc sa accepti aceasta aparenta realitate, o distorsionezi pana in punctul in care o anulezi si creezi una noua. O realitate mai buna, lipsita de limite si pattern-uri, care este pregatita sa ne ofere ce nici macar n-am indraznit sa-i cerem. Este o onoare sa te cunosc si este o placere sa-ti urmaresc evolutia! Multumesc - mental, profesional, spiritual."
 • Catalina Radu - Conf.univ. dr. & Trainer

  March 05, 2017
  Catalina Radu - Conf.univ. dr. & Trainer, ASE Bucuresti,
  "Aparent, prima întâlnire cu Cătălin a fost întâmplătoare. La un moment dat, a făcut o prezentare în universitatea în care predau. La acel moment, nu știam prea multe despre coaching. Știam doar că îmi place foarte mult să fiu trainer, să folosesc multe joculețe și să învățăm cu toții din debriefingul de la sfârșit. Dacă pasiunea mea pentru acest stil de lucru nu a dispărut, pot spune cu convingere că acum îmi place mult și coaching-ul și recunosc că a-ți pune ție însuți o serie de întrebări-cheie are un rol major în dezvoltarea ta personală. Nu cred că întâlnirea cu Cătălin a fost o întâmplare, sunt sigură că așa trebuia să fie și mă simt foarte norocoasă că a fost așa. La mastermind am avut ocazia să mă analizez, așa cum sunt eu, iar ceilalți participanți cu siguranță m-au ajutat și ei. Nu cred că pot scrie o recomandare suficient de frumoasă pentru a acoperi realitatea. Da, se văd schimbări. Și da, trebuie să continui să citești și să îți pui întrebări singur(ă), pentru a vedea în permanență noi rezultate. Comoara nu se află în exterior, ci în interiorul fiecăruia dintre noi, dar ajută foarte mult să știi cum să ajungi acolo, iar un mastermind te face să îți mobilizezi mult mai bine resursele de care dispui și despre care uneori știi, alteori nici măcar nu știi că le ai. Voi mai participa la alte evenimente cu Cătălin, pentru că sunt sigură că voi avea parte de informații, dar mai ales de implicare și empatie. Mulțumesc, hai sus!"
 • Iustina Dorobantu - Demand & Supply Professional

  March 05, 2017
  Iustina Dorobantu - Demand & Supply Professional, Renault Group Romania,
  "Îl citeam pe Cătălin de ceva timp. Mă uitam lung și cu admirație la postările lui pozitive și pline de energie. Apoi am încercat să văd ce se întâmplă într-un webminar. Am adunat puțin cu puțin informații noi și am înțeles că le pot folosi astfel încât să cer mai mult de la viață. Când Cătălin a anunțat Mastermind-ul de Super Influență în 10 Pași, m-am hotărât imediat să particip. Am crezut că la finalul celor șapte săptămâni voi avea mai multe informații și niște cuvinte magice cu care să schimb o situație oricând aș avea nevoie. Și îmi doream asta, atât în plan personal cât și profesional. Pe măsură ce s-au derulat sesiunile de Mastermind, lucrurile s-au schimbat. Nu parcurgeam o înșiruire de informații noi, ci asimilam idei și concepte noi sau adormite. Nu primeam o listă de cuvinte magice, ci o serie de exerciții, întrebări și exemple care îmi schimbau atitudinea, felul în care ascult oamenii și implicarea. Și am înțeles, în sfârșit, că înainte de a cere, primul pas este să ofer eu mai mult și să o fac cu toată deschiderea. Am înțeles că scopul nu este un vis confuz și am învățat să îl definesc clar și concret. Am înțeles că trebuie să muncesc în fiecare zi pentru ceea ce sunt și voi fi. Am înțeles cum pot avea o conectare reală cu ceilalți, am început să privesc oamenii altfel, ca purtători de valori, fie ele comune sau diferite de ale mele. Am descoperit cu plăcere lucrurile bune pe care le făceam înainte instinctiv, dar pe care nu știam să mi le transform în avantaje. Am primit cu mult, mult mai mult decât o listă de tehnici și pași de urmat. De aceea, pot spune că a fost experiență pe care o recomand cu căldură celor care vor să se dezvolte, să fie mai mult decât au fost ieri. Cătălin are un stil unic de a transmite informațiile - autentic și foarte motivant, determinându-te să vrei să crești permanent. Iar creșterea este cel mai frumos lucru care ni se poate întâmpla în viață."
 • Dipl. ing. Lorincz Barnabas - Antreprenor

  March 05, 2017
  Dipl. ing. Lorincz Barnabas - Antreprenor, Dir. Executiv Patronatul Producatorilor de Tamplarie Termoizolanta (PPTT),
  "Am avut ocazia să-l cunosc pe Cătălin cu ocazia unui program de Mastermind despre “Cele mai puternice 15 metode de dezvoltare personală”. După cele 8 sesiuni de lucru extrem de interesante, cu întrebări, răspunsuri, idei, informații și experiențe împărtășite și trăite, pot spune cu seninătate că este un trainer foarte bun, autentic, cu voința puternică și multă energie pozitivă. Secretul cursurilor lui constă în îmbinarea extrem de fină și utilă între informații oferite cu exemple practice, venite și din experiența lui personală, și entuziasmul, pasiunea cu care împărtășește tematica abordată. Pur și simplu, de cele mai multe ori pierzi noțiunea timpului pe parcursul unei sesiuni de Mastermind. Mi-a reîmprospătat gândurile și m-a făcut sa conștientizez mai repede și profund lucruri și acțiuni, unele poate cunoscute, dar care sigur îmi vor fi de ajutor în viitor. Cătălin Stoica este unul dintre trainerii de excepție și un vorbitor public foarte charismatic din România, cu o profunzime surprinzătoare a ideilor. Mereu cu zâmbetul pe buze, foarte implicat în ceea ce face, voios, amabil, binevoitor, săritor, dorind să ajute necontenit, este ca o "felie de pâine caldă" tocmai când ai nevoie şi totodată poate fi un “duș rece de trezire“ care să te ajute în atingerea obiectivelor propuse. Este o mare plăcere să lucrezi cu un astfel de mentor deoarece schimbarea se realizează pe un pat de gânduri sedimentate și clarificate, fiind mult mai plăcută dar și mult mai rapidă. De aceea, am revenit cu plăcere și încredere în progamele lui."
 • Mihaela Toma - Antreprenor & Medic veterinar

  March 05, 2017
  Mihaela Toma - Antreprenor & Medic veterinar, Euro Geovet,
  "Cătălin, prin felul său vivace de a trăi și a relaționa intenționat, cu bucurie, îți stimulează autocunoașterea pe un nivel de conștiință superior. Pas cu pas, într-un mod creativ, te ghidează pe parcursul sesiunilor de Mastermind pentru a-ți da voie să fii tu însuți, să găsești noi resurse interioare, pentru a-ți valorifica potențialul propriu, încă neexplorat, atât personal, cât și în afaceri. Am redescoperit noi valențe în comunicare, care au condus la armonizarea relațiilor personale și profesionale, cu reale satisfacții. Apreciez că, pe Cătălin, îl face fericit dorința de a-i inspira pe ceilalți și înțeleg salutul binecunoscut de "Hai Sus!" ca pe o invitație de a lua suficientă altitudine și atitudine pentru a ne continua zborul propriu spre țelurile noastre. Îți mulțumesc mult, suflet drag! "
 • Irina Arsene - Antreprenor

  October 04, 2015
  Irina Arsene - Antreprenor, Ceo MaxiMedia Performance,
  "Acum, chiar sunt incantata de viata mea: imi place casa in care locuiesc, imi place jobul, felul in care arat si, mai ales, privesc cu incredere viitorul. Dar nu a fost dintotdeauna asa. Anul trecut pierdeam lucruri importante: familia, casa, serviciul si, odata cu ele, perspectiva asupra vietii. Eram la pamant. Stiam, teoretic, ca sunt propriul meu stapan, ca totul depinde de mine, dar nu ma puteam ridica deasupra suferintei. Aveam nevoie de o mana de ajutor din exterior. Acel ajutor a fost Catalin. Lucrand cu el, am capatat, intr-un timp foarte scurt, incredere in mine, putere, siguranta, mi-am descoperit si dezvoltat aptitudini nestiute, cum ar fi vorbitul in public, capacitatea de a stabili obiective, de a planifica foarte bine ceea vreau sa fac si, bineinteles, de a termina tot ceea ce incep. Am eliminat frica, scepticismul, dezvoltand in locul lor credinta si curajul. Am invatat sa-mi stimulez resursele de care am nevoie zi de zi. Zambetul, entuziasmul, increderea si voia buna sunt cu mine tot timpul. Acum am un camin, un job care-mi aduce multe satisfactii financiare, colegi minunati, o masina, am castigat prietenia oamenilor multumita atitudinii mele increzatoare, arat senzational si radiez succes. Pe scurt, imi place CINE SUNT si UNDE MA AFLU si, cel mai important, stiu INCOTRO MA INDREPT. De-abia astept sa vad ce alte lucruri grozave ma asteapta! :) Catalin este sursa mea infinita de INSPIRATIE si-i multumesc! "
 • Mircea Pene - Project Manager

  October 03, 2015
  Mircea Pene - Project Manager, Centrul de Cercetare si Dezvoltare RENAULT Romania,
  "Ca orice corporatie internationala care se respecta, Renault investeste in oamenii sai, atat pe latura dezvoltarii personale, cat si tehnice. Astfel, am avut ocazia sa particip la cateva zeci de astfel de sesiuni de formare de-a lungul celor 8 ani petrecuti pana acum in cadrul companiei. La Catalin, am recunoscut imediat cateva atribute ale unui om de calitate: bun simt, seriozitate, simtul umorului, parolist, punctual. Desi am plecat de la ideea ca "am mai vazut filmul asta, dar poate va fi si ceva nou", nu mi-a trebuit mai mult de o sedinta pentru a observa valoarea informatiilor oferite, dar si atentia acordata cursantilor. Fara sa constientizez, am inceput sa fac paralele cu experientele anterioare de acest tip, concluziile fiind urmatoarele: - fara concesii asupra numarului de cursanti - este esential pentru a reusi sa ii implici pe toti cei prezenti, desi, din pacate, o parte a trainerilor accepta astfel de concesii, fie din considerente financiare, fie la presiunea corporatiei. - punctualitatea - esentiala pentru a nu avea decalaje printre cursanti si pentru un grup omogen, lucru pe care nu l-am intalnit la locul de munca. - structura sedintelor - foarte clara; te ajuta sa constientizezi progresul facut. Din pacate, am intalnit situatii (si nu putine) in care trainerii nu reuseau sa parcurga tot materialul sau o faceau superficial. - impartialitatea in ceea ce priveste implicarea cursantilor. Indiferent ca esti introvert sau extrovert, Catalin reuseste sa te aduca acolo. - implicarea emotianala - dupa fiecare sedinta, ai impresia (desi poate suna ciudat) ca pleci cu o parte din el (din cunostintele lui, parca ii auzi vocea permanent). In final am sa punctez cateva dintre aspectele pe care le-am dezvoltat cu Catalin: - autocunoasterea - este primul pas in cunoasterea celor din jurul tau. - recunoasterea mai amanuntita a mesajelor transmise de: paralimbaj si limbajul non-verbal. - cresterea capacitatii de a trata situatii dificile, incordate sau posibil conflictuale. - cresterea capacitatii de sintetizare si prioritizare. Pot spune ca toate acestea, citite de un neavizat, pot parea povesti; insa in mana unei persoane care cunoaste termenii, devin uneltele cu care isi poate construi viata pe care si-a dorit-o. Din pacate, acesta nu este un domeniu tehnic in care oamenii se pot autoeduca foarte usor (ca in IT sau inginerie de orice fel), dar, din fericire, exista oameni, precum Catalin, care te pot indruma in aceasta calatorie de dezvoltare a unei versiuni mai bune ale propriei persoane."
 • George Dragomir - Department Manager

  October 02, 2015
  George Dragomir - Department Manager, H&M Romania, Bucuresti
  "Datorita abilitatilor de ascultare si indrumare ale lui Catalin, am reusit sa depasesc anumite conflicte interioare, sa deblochez la mine resurse pe care nici macar nu stiam ca le am. Lectiile foarte practice de influentare cu integritate, tehnicile si metodele de comunicare, relationare si influentare m-au ajutat mult mai repede decat ma asteptam. Am cu adevarat mai multa incredere in mine, desi, inainte, nici nu intelegeam cum as putea sa-mi cresc asta la comanda, cum as putea sa-mi controlez starea si sa obtin, de fiecare data, rezultatele dorite. Deja ma pregatesc pentru un nou program de dezvoltare personala si profesionala cu Catalin. Fiindca dezvoltarea personala, succesul, fericirea nu au limite."