HARTA EMOTIILOR - o experienta unica si transformatoare

Evenimente

ONLINE
din 20 mai

22 de Sesiuni Live
în fiecare Luni
de la ora 18.30
 plus

înregistrările celor 22 de sesiuni

cu
număr restrâns de participanți

HAI ÎN


HARTA EMOȚIILOR


CUM SĂ FACI CU SUCCES

CĂLĂTORIA EROULUI ÎN VIAȚA TA

 

Dacă citești această prezentare și totuși simți nevoia unor clarificări în plus, dacă simți nevoia să înțelegi mai bine cum te poate ajuta și pe Tine acest program, scrie-mi și programăm o întâlnire gratuită pe zoom, fără ca asta să te oblige cu ceva. Ba dimpotrivă, ai ocazia să simți dacă rezonăm și să iei astfel decizia cea mai potrivită.

 

E simplu: felul în care evoluezi din punct de vedere emoțional îți relevă oamenii la care ai acces în viață și calitatea relațiilor de cuplu și de familie, a relațiilor profesionale și sociale, în general. Restul sunt efecte.

Ai tendința de a critica foarte des – copilul, partenerul de viață, apropiații - în ideea în care cel criticat se va îndrepta cumva?

Îți vine greu să spui NU atunci când simți să spui NU? Observi că nu reușești să stabilești limite sănătoase și respectate în relațiile cu ceilalți? Cauți să fii tot timpul pe placul tuturor prin ceea ce faci?

Încerci să controlezi fiecare alegere, fiecare inițiativă, fiecare acțiune a celor dragi – copil, partener de cuplu?

Doare prea tare atunci când primești un refuz?

Observi că efectiv nu poți cere și/ori nu poți accepta ajutorul din partea altcuiva atunci când ai nevoie de el?

Ai tendința să faci din orice o competiție, consideri că viața e doar despre a câștiga, iar eșecul trebuie ascuns, evitat cu orice preț? Îți presezi permanent copilul să fie foarte bun într-un anumit domeniu?

Nu înțelegi de ce faci mereu aceleași alegeri nepotrivite în privința partenerului de cuplu?

Simți constant rușine și vină, furie și anxietate când lucrurile nu merg așa cum ți-ai propus?

Gabor Maté, medic, doctor în psihologie și autor, spune că “vina e toxică, însă rușinea nici n-ar trebui să existe”.

Dacă ai răspuns cu DA la măcar două dintre întrebările anterioare, îmi închipui că pui foarte multă presiune pe tine și pe cei dragi ție și atragi multă presiune din partea altora. O faci pentru că acesta e modelul deprins cu destui ani în urmă de la eroii personali – părinții.

 

Ne-am născut să fim fericiți, nu perfecți. Fericiți cu toate imperfecțiunile noastre. Când vei reuși să-ți schimbi relația cu tine, când vei ajunge să te pui pe primul loc și să investești în primul rând în echilibrul tău personal, în liniștea și în înțelegerea propriei persoane, toate acestea se vor rostogoli mai departe ca bulgărele de zăpadă. Și vei fi surprins/ă cum oamenii de lângă tine vor începe să te privească, să comunice și să răspundă diferit la comportamentele tale. Dacă vrei cu adevărat să-i ajuți pe alții, învață să ai grijă de tine!

Dacă aștepți constant ca alții să te vadă bun, cu calități, intelligent, priceput, impecabil, valoros, tu nu prea exiști în ochii tăi, părerea ta bună despre tine nu e niciodată suficientă și cauți să-ți impui propria opinie în fața celorlalți, deși ei au dreptul să le aibă pe a ale lor.

Da, bineînțeles că merită să le ceri oamenilor feedback, să-i asculți când au ceva de spus despre tine. Însă contează cui ceri părerea și, după ce te evaluezi în mod rațional, să iei propriile decizii.

 

Te poți înscrie acum printr-un mail la adresa: catalin@catalinstoica.org . În care să-mi lași datele de facturare (persoană fizică sau persoană juridică):
*numele întreg
*seria și numărul C.I.
*adresa
*numele băncii din care faci plata,

iar eu îți voi trimite imediat factura proformă pentru a putea face plata.

 

Fără trucuri.

Fără scurtături mincinoase.

Nu-ți poți transforma viața peste noapte pentru că nici gândirea și obiceiurile tale nu se transformă peste noapte. Nu există formule magice; tocmai de aceea nu reușim să ajungem la starea de bine pe care o visăm, pentru că ne-au învățat să vrem peste noapte: oferte, victorii facile, sclipici să-ți ia ochii imediat; dar sub sclipici... tot suferință rămâne. Hai să simți o vindecare emoțională trainică, să trăiești o experiență care-ți va șlefui continuu viața. Hai Sus!

 

Răni emoționale, mituri, credințe și convingeri cel puțin limitative, dacă nu dureroase și distructive, și urmările lor dezastruoase în viață. Conștientizări, sensuri vindecătoare, momente transformatoare. Ne-am născut dintr-o relație, am fost răniți într-o relație, ne vindecăm tot într-o relație cu oamenii potriviți, trăind experiențele potrivite.

Înainte de toate, avem nevoie de o poveste nouă pe care să ne-o spunem zilnic în mințile noastre, despre noi, despre ceilalți și despre viață. O poveste formată din credințe și convingeri noi, sănătoase, cărora să le dăm valoare de adevăr, de realitate, exact cum se întâmplă cu cele de acum. Dar nu e absurd să credem că ne putem schimba povestea=realitatea doar pentru că ne dorim asta? Ba da, e absurd! În mod pur rațional, nu vom reuși niciodată. E nevoie să antrenăm emoțiile, având rațiunea drept ghid, prin exerciții, dezbateri și jocuri care generează perspective noi și foarte puternice și instrumente practice de viață – în relații, în felul în care avem grijă de sănătatea noastră, în carieră, în modul în care câștigăm bani.

 

Hai Sus, hai să învățăm împreună care sunt legile după care funcționează viața, fiindcă acestor legi universale li se supune ea, nu funcționează preferențial așa cum credem noi că ar trebui ea să funcționeze.

Degeaba obții lucruri cu puterea voinței dacă interiorul tău nu susține noile acțiuni, noile rezultate.

20% dintre tiparele tale emoționale și programele mentale existente în subconștient îți generează 80% dintre rezultatele de zi cu zi. Și nici nu reușești să vezi asta.

80% dintre conflictele în care intri ori ești atras sunt create/ atrase în viața ta de 20% din tiparele tale emoționale (rănile psihice) și credințele/ convingerile pe care le ai.

20% din cauze generează 80% din rezultate. Principiul lui Pareto, sociolog și economist.

 

Evoluezi doar până la nivelul la care îți asumi să superi pe cineva atunci când ai o opinie diferită ori să accepți că cineva nu gândește ca tine, iar asta nu-ți pare o problemă.

Fiecare om își creează propria realitate interioară, iar ea te forțează să o experimentezi în afară. Nu poți să creezi în realitatea altcuiva, dar poți să schimbi relația sa cu tine.

Poți obține orice diferit în afara ta, în realitatea exterioară doar dacă interiorul tău se recreează și își întărește noua structură, aliniat cu vibrația emoțională a rezultatelor dorite.

 

CE VEI OBȚINE ÎN HARTA EMOȚIILOR?

 • Îți vei putea crește în mod câștigător capacitatea de a-ți gestiona trăirile, emoțiile, sentimentele în situații delicate și tiparele inconștiente de a relaționa cu ceilalți.
 • Îți vei dezvolta abilitatea de a gestiona tiparele inconștiente ale altora în relațiile cu tine.
 • Vei înțelege, vei crea și gestiona diferit spațiul dintre voi, dinamica relațională cu care fiecare este obișnuit din copilărie.
 • Vei învăța că, în viață, asumarea este apanajul inevitabil al celor fericiți și vei înlocui vina cu responsabilitatea.
 • Vei găsi niște oameni care, la fel ca tine, sunt pe drumul bun al vindecării emoționale și al transformării tiparelor interioare necâștigătoare. Alături de mine, Cătălin Stoica, și de ei, în cele 21 de săptămâni, vei avea suficient timp și vei trăi acele experiențe puternice cât să-ți creezi convingerea realistă că lumea e mai bună, mai sigură și mai iubitoare decât credeai înainte. Și chiar să vezi dovezi pentru asta.

 

ÎN CELE 22 DE SĂPTĂMÂNI VEI DEPRINDE:

 • cum să construiești mai mult echilibru în toate domeniile vieții
 • să te valorizezi și să te respecți mai mult pe tine
 •  să îți împlinești într-un mod mai sănătos nevoia de atașament și pe cea de autenticitate
 •  să devii mai eficient în ceea ce faci și în felul în care câștigi bani
 • să oferi și să primești sprijin
 • să comunici mai asertiv, cu mai multă compasiune și să te faci mai bine ascultat și înțeles
 • să antrenezi puterea emoțională care te va ajuta să pui în valoare cât mai mult și mai bine din informația și priceperea pe care le ai deja.

 

Înscrie-te acum printr-un mail la adresa: catalin@catalinstoica.org . În care să-mi lași datele de facturare (persoană fizică sau persoană juridică):
*numele întreg
*seria și numărul C.I.
*adresa
*numele băncii din care faci plata,

iar eu îți voi trimite imediat factura proformă pentru a putea face plata.

Uite doar câteva dintre feedback-urile primite, la final, din partea participanților în alte grupe:

 

“Înainte să intru în Harta Emoțiilor, știam că vreau o schimbare, un nivel mai profund de a mă înțelege pe mine și rezultate mai bune în toate ariile vieții. Ei bine, nu am fost pregătită pentru impactul programului. Credeam că este un curs în care Cătălin ne va prezenta diferite concepte, iar noi vom lua notițe. Dar, surpriză! Am început să lucrăm practic încă din prima sesiune, fiind chiar încurajați să ne întâlnim între noi pentru a repeta exercițiile, ceea ce a dus la formarea unui grup unit și special. În acele săptămâni de curs mi-am schimbat jobul, lucru pe care îmi doream de mult să-l fac, însă nu avusesem curaj până atunci. Dar așa se întâmplă când ajungi să-ți cunoști emoțiile și începi să îți spui povestea potrivită. Pe scurt, viața mea a devenit un carusel de întâmplări magice!” 

Mădălina Ileana Stoica, art terapist & pharma manager, București

 

“Pentru mine, povestea și obiectivele sunt ca o poezie, însă, până la Harta Emoțiilor, nu am conștientizat că ele trebuie susținute de emoții optime și că nu există stări negative, ci doar emoții care nu sunt ținute în parametri optimi. Cele 9 sesiuni de Harta Emoțiilor m-au ajutat să descopăr și să dezvolt noi feluri de a face lucrurile mai bine, m-au ajutat să-mi închei “conflicte” mentale vechi, m-au făcut să judec mai puțin (spre deloc) manifestări/comportamente/emoții, aparent greșite, ale persoanelor din jurul meu și să înțeleg că acestea sunt declanșate de niște factori interni și externi care nu au legătură cu mine. Este incredibil la ce schimbări de mindset și de percepție poți ajunge alături de Cătălin și cum se pot “așeza” lucrurile doar pentru că ai ales să îți scrii altfel povestea de zi cu zi din mintea ta.”

Mariana Ruscan, antreprenor, Cluj-Napoca


"A fost o experiență extraordinară, Cătălin, iar această diplomă îmi va aminti mereu de tot ce am trăit în fiecare sesiune și în timpul fiecărui exercițiu în parte. Recunosc că m-ai zguduit din temelii și a fost nevoie să aduc la suprafață emoții puternice, pe care le făcusem uitate, însă mă simt acum de parcă aș fi renăscut, serios! Și știu că e doar primul pas, dar a fost cel mai important pas pe care l-am făcut vreodată în direcția vindecării emoționale! Abia aștept următorul program! Te felicit din inimă, Cătălin, pentru tot ceea ce ești tu ca OM și pentru felul în care îți trăiești visul! Ești pură inspirație pentru mine și sunt onorată că am oportunitatea să învăț de la tine! Te îmbrățișez cu mare drag, Hai Sus!!!"
Iarka Baițar, profesor, Arad


"Așa recunoscătoare sunt că te am în viața mea și pentru acest program transformator! Îți mulțumesc că exiști! Acum iar o să plâng uitându-mă la diplomă, căci nu pot să cred că eu, cea de acum câțiva ani, atunci când te-am cunoscut, am ajuns cea de astăzi, cu atât de mulți pași înainte! Și daaa, ce oameni extraordinari am avut în grupă cu mine! Iar acel moment cu Laura, fetița de 10 ani... puffff!... a fost GENIAL!"
Julia Roșu, team leader, București


"Viața mea s-a transformat încă și mai mult, Cătălin, mă simt la un alt nivel! Eu, familia mea și echipa mea îți suntem recunoscători pentru tot ceea ce am învățat de la tine și pentru tot ce ai făcut pentru noi! Aștept cu nerăbdare următorul program, Hai Sus!"
Alexandru Chiru, antreprenor, București


"Dacă acum, știind deja cum este și ce primesc, mi-ai cere un preț dublu pentru acest curs, l-aș plăti fără să clipesc. Mă întreb chiar cum ar fi să mă înscriu din nou în Harta Emoțiilor? Căci știu că experiența ar fi diferită și sigur m-ar ajuta la fel de tare. Hai Sus, Cătălin!"
Daniela Corduman, cadru medical, Valencia (Spania)

HARTA EMOȚIILOR reprezintă un program de pace cu emoțiile tale, cu acelea care te apasă în fiecare zi, pe timp de criză sau nu, cu acele emoții care te împiedică să fii Tu, să faci și să ai tot ceea ce-ți dorești. Profită de această oportunitate și devino mai bun pentru tine, pentru familie, pentru angajatori, angajați, clienți sau parteneri de afaceri!

 

Dacă știi că NU poți participa deloc și în sesiunile live, nu te înscrie, căci nu te va ajuta cine știe ce să vezi doar sesiunile înregistrate. Vindecarea emoțională cere prezență, implicare, vulnerabilizare.

 

HAI ȘI TU ÎN HARTA EMOȚIILOR!

Să parcurgem împreună distanta de la omul plin de griji, de frici, de furie și de nevoi apăsătoare, la Eroul care se descurcă în orice situație, care știe că el își conduce viața, nu viața pe el, care înțelege că o criză, de orice fel ar fi ea, vine și trece, aducând, poți să crezi? îmbunătățiri reale, măsurabile în viața sa.
#HaiSusAcademia de Bine te susține!

Oamenii – copii sau adulți – fac ceea ce văd! Degeaba le cerem celor din jur să se maturizeze emoțional și comportamental dacă ei nu văd deja la noi inteligență emoțională sau efort conștient de a ne maturiza emoțional puțin câte puțin. Degeaba cerem Înțelepciune - Calm, Încredere, Curaj, Bună Dispoziție, Creativitate, Tandrețe, Pasiune, Perseverență, Viziune celor cu care interacționăm zi de zi – acasă ori în mediul de lucru – dacă în starea, atitudinea și comportamentul nostru, lucrurile astea nu se (prea) văd.

 

HARTA EMOȚIILOR REPREZINTĂ

O CĂLĂTORIE A EROULUI DIN TINE

*o experiență puternică de 22 de întâlniri săptămânale experiențiale, foarte aplicate – exerciții, tehnici, metode - Live ONLINE

*câte 180 de minute/ întâlnire LIVE

*în fiecare seară de luni, ora 18.30

*primești ulterior înregistrările tuturor sesiunilor live, spre aprofundarea informației și a metodelor studiate și exersate

*după fiecare sesiune live, primești pdf-urile cu prezentarea exercițiilor și tehnicilor studiate
*un MasterClass cu număr limitat de participanți și formarea unui grup de lucru între sesiuni
*începând cu data de 20 mai 2024.

Costul acestui program este de 4900 LEI, TVA inclus.

OFERTĂ 1: 45% REDUCERE! Dacă te înscrii și plătești 300 LEI până la data de 15 aprilie, prețul total pentru tine va fi de 2690 LEI, TVA inclus, sumă de plătit integral până pe 15 mai 2024.

OFERTĂ 2: 30% REDUCERE! Dacă te înscrii și plătești 300 LEI între 16 și 30 aprilie, prețul total pentru tine va fi de 3430 LEI, TVA inclus, sumă de plătit integral până pe 15 mai 2024.

 

ATENȚIE!

Dacă renunți la participarea în program până pe data de 10 mai 2024, costul plătit (avans ori integral) nu se returnează, dar se reportează pentru un program online viitor, similar, la alegerea ta, din portofoliul organizatorului al anului 2025.

Dacă renunți la participarea în program cu maxim 10 zile înainte de startul său, banii nu se returnează și nici nu se reportează pentru un alt program.

Dacă renunți la participarea în program după plata celor 300 LEI din ofertă, banii nu se returnează și nici nu se raportează pentru un alt program.

Organizatorul își rezervă dreptul de a-și selecta participanții în Harta Emoțiilor, fiind un program foarte intens de transformare interioară și dezvoltare a inteligenței emoționale și relaționale.

Efectuarea plății constituie acceptarea termenilor și condițiilor precizate anterior.

Prelucrăm datele tale cu caracter personal în temeiul regulamentului Euro 679/2016 privind protecția persoanelor fizice cu referire la protecția datelor cu caracter personal și libera circulație a acestora.

 

Înscrie-te acum printr-un mail la adresa: catalin@catalinstoica.org . În care să-mi lași datele de facturare (persoană fizică sau persoană juridică):
*numele întreg
*seria și numărul C.I.
*adresa
*numele băncii din care faci plata,

iar eu îți voi trimite imediat factura proformă pentru a putea face plata.
Sau scrie-mi dacă simți că mai ai nevoie de clarificat câte ceva. Planificăm o întâlnire gratuită pe zoom dacă ai nevoie să înțelegi mai bine cum te poate ajuta Harta și pe tine. Aici sunt și tare mi-ar plăcea să fac un bine cerut! Că de binele necerut m-am săturat și eu. :)

#HaiSus și învață cum să-ți schimbi realitatea!
Din 20 mai, live în fiecare LUNI, ora 18.30
Academia de Bine te susține!

 

Sunt Cătălin Stoica și sunt prietenul tău!

coach în inteligența emoțională & relațională, analist comportamental & de personalitate și specialist în hipnoterapie