Fericirea e aici, în buzunarul de la piept


Oameni care motiveaza

05-10-2013
Like 428

Ești supărat/supărată pe viață? te-ai despărțit de cineva drag? te enervează soția, iubitul, șefa, administratorul? te obosește jobul? nu ai bani pentru ceva ce-ți dorești de mult? te încearcă o răceală cumplită? simți că prietenii nu sunt așa cum ai vrea să fie?

Uită-te la el și spune-mi ce vezi! E speaker motivațional!! Oamenii îl ascultă, îl privesc în ochi și, câteodată, simt nevoia să-l îmbrățișeze compătimindu-l. Și el ce face? Le zâmbește calm, senin, sigur pe el! Își trăiește viața așa cum o are. Se bucură de ea ca și când totul ar fi perfect. Îi citești bucuria pe față. Eu am ales să-l iau ca pe un exemplu de urmat.

Crezi că ai cum să-ți faci viața mai frumoasă? Dacă el poate, înseamnă că și tu poți! 100%!

Fără mâini, fără picioare, fără… griji! Wow! Nici nu mai ai nevoie de cuvinte! Nu e o vrăjeală psihologică. E o realitate valabilă.

Privește-te în oglindă după ce vezi filmulețul ăsta! E un îndemn pe care eu însumi l-am preluat, l-am ascultat și am realizat că am tot ce-mi trebuie pentru a fi fericit! TOT! Și nu vreau să mă mai gândesc la ce nu am, ci să fiu recunoscător pentru tot ceea ce am.

ps: Tipa din poză e soția lui. A lui Nick Vujicic.

„Mă gândeam că nu m-aş putea însura. Cine ar vrea un soţ fără mâini şi fără picioare? Şi chiar dacă m-aş însura, cum mi-aş ţine de mână soţia? Cum aş dansa cu mireasa mea în seara nunţii?”, îşi povesteşte Nick momentul de cumpănă în interviurile pe care le acordă în întreaga lume.
Are 31 de ani, e din Australia și dublu licențiat. A fost chiar și la Timișoara, în 2008, apoi la București, în 2011.

„Felul în care îţi vezi viaţa este prima cheie. Lumea se uită la mine şi se gândeşte că un om fără membre are potenţial limitat şi că nu va putea avea succesul de care se bucură alţii. Serios? De ce? Doar pentru că nu am mâini şi picioare nu înseamnă că nu pot face afaceri sau că nu pot învăţa contabilitate”.



Taguri:
[dr stoica]   [drstoica]   [academia de bine]   [motivatie inspiratie]   [fericirea]   [public speaker]   [familie]   [nick vujicic]   [hai sus]