Ce ai pierdut marti seara


Dezvoltare Personala

19-10-2016
Like 417

Mă interesează întotdeauna să aflu opinia participanților la programele mele de dezvoltare personală, profesională, antreprenorială. Pentru că numai așa reușesc să ofer ceea ce Oamenii au nevoie, nu ceea ce doar presupun eu că au ei nevoie.

Aseară a fost live prima parte (2 ore) a webinarului Charismă-Comunicare-Influență. Sub acest articol, postez un scurt extras din webinar – un exercițiu de evaluare, de autoanaliză în ceea ce privește Impactul Personal asupra celorlalți. Merită făcut acest exercițiu, căci îți arată cât mai ai de lucru cu tine, astfel încât să reușești a influența pozitiv cât mai multe persoane din viața ta. Marțea viitoare, continuăm să creștem! Smile

Raluca Rusu, participantă aseară, mi-a dat astăzi următorul feedback. Care, mărturisesc, m-a încântat, pur și simplu. Smile Are un nivel foarte bun de conștientizare, e atentă la ea atât de mult cât să se folosească de toate resursele pe care le poate identifica. Ceea ce nu conștientizăm nu putem schimba. Ceea ce nu conștientizăm că există nu poate fi măsurat. Ne spunem: “vreau o viață mai bună”, dar nu știm exact cum să definim cât mai clar acest calificativ: “bună”. “Vreau rezultate frumoase”, însă nu știm ce anume să schimbăm la noi înșine (nu la alții) pentru a schimba în mod firesc rezultatele.

Uite ce scrie Raluca despre webinarul de marți seară:

"In ciuda faptului ca am dormit o singura ora, mi-a ramas foarte bine intiparit in celule importanta stabilirii scopului sau scopurilor multiple anterior oricarei actiuni. Asa ca mi.am pus ca scop sa fiu calma si zambitoare in timpul zilei, mi.am enumerat pasii de facut referitor la o problema ce se cerea rezolvata azi. Si a functionat si functioneaza mai bine decat am sperat. 80 % din stresul confuziei fara scopuri a disparut. Pe langa asta m.am intrebat singura cum fac, daca sunt bine si daca da, de ce si prin ce se defineste. M.am intrebat care e nivelul meu de energie inainte si dupa ce am terminat o conversatie, sa observ influenta diferitelor persoane. Ascult mai prezenta si exersez descoperirea calitatilor celui cu care vorbesc. M.au ajutat mult spusele tale si sunt chiar simplu de urmarit, cu o logica ce se interiorizeaza natural, cel putin in cazul meu.

Multumesc mult. Astept cu nerabdare urmatorul webinar."

Și eu mulțumesc foarte mult, Raluca, și îți doresc spor la succese în continuare, #HaiSusSmile

Ionuc Ciornei, un alt participant (din Baia Mare), despre care știu deja cât de mult investește continuu în dezvoltarea sa personală, mi-a spus următorul lucru:

“Din ce am aflat aseară, la webinar, cel mai mult mă ajută acele sugestii pe care le pot aplica rapid: zâmbetul susținut, contactul vizual, să-i spun omului pe nume, căci am înțeles ce valoare mare are, să acționez “ca și cum”.”

Ionuț Cârstescu, din Brașov, mi-a dat și el un feedback foarte relevant. Mulțumesc, Ionuț!

“Am început deja de ceva vreme să fiu mai atent la comunicarea cu ceilalți și la impresia pe care o las, la ce aș putea schimba, dar într-un alt mod. Informațiile de aseară au mai adus niște materiale bune în șantierul deja deschis. Smile Chestiunile legate de îmbunătățirea propriului scop sunt geniale, ajută foarte mult în orice domeniu.”

Dacă vrei să participi și tu marțea viitoare, înscrie-te aici. E gratuit.

User: adresa de mail cu care te-ai înscris

Parola: haisus

Vă mulțumesc tuturor celor care ați participat marți seara și vă aștept din nou săptămâna viitoare să creștem împreună, să creăm acel mediu potrivit dezvoltării reale în viețile noastre, să devenim acei oameni din a patra categorie. Știi articolul ăsta, da?

Parola rămâne aceeași, nu trebuie să se înscrie nimeni încă o dată dacă deja a făcut-o.

Hai Sus! Academia de Bine vă susține!

Linkul de Rezervare Loc pentru cei noi:

http://catalinstoica.org/eveniment/2-sesiuni-gratuite-de-webinar-charismacomunicareinfluenta

Și uite mai jos și extrasul din webinar cu exercițiul de evaluare a Impactului Personal:Taguri:
[academia de bine]   [hai sus]   [evaluare impact personal]   [charisma]   [comunicare]   [influenta]   [webinar gratuit]   [seminar charisma comunicare influenta]   [catalin stoica trainer coach speaker]   [trucuri de influentare]   [dezvoltare personala]