10 reguli pentru succes (12)


Leadership, Oameni care motiveaza

22-03-2016
Like 373

Elon Reeve Musk are 44 de ani, s-a născut în Africa de Sud, a făcut mereu doar ce l-a pasionat și a eșuat din plin. Dar lumea îl va ține minte pentru totdeauna pentru reușitele extraordinare care au apărut după atâtea eșecuri. NIMIC nu e întâmplător. Acum, omul are 6 copii, vreo 13 miliarde de dolari și o poftă nebună de viață. La fel ca Steve Jobs, Elon Musk revoluționează ceea ce știam noi că e de neschimbat. A creat PayPal, a creat cea mai performantă mașină electrică din lume - Tesla, a creat cea mai importantă companie de zboruri spațiale pentru civili - SpaceX, de care NASA a râs inițial, apoi a chemat-o să lucreze împreună.

Inginer, programator, inventator, antreprenor, investitor. Nu e cel mai deștept. Dar știe ce vrea și face în fiecare zi ce trebuie pentru a obține. Are o ambiție incredibilă de a dărui oamenilor ceva greu de trecut cu vederea. Acum, lucrează la o mașină electrică despre care spune că va costa 30.000 de euro. Asta, poate însemna sfârșitul automobilelor care funcționează pe combustibil lichid. Sănătate pentru planetă.

Printre altele, Tesla este, conform statisticilor, mașina cu cea mai bună fidelizare a celor care au condus-o vreodată. 

Elon Musk e un lider. Dacă îi cauți biografia, vei descoperi un om de real succes, care te inspiră prin ceea ce face, prin atitudine, prin felul în care evoluează, prin ceea ce devine. Pentru că orice om de succes A DEVENIT astfel, nu s-a născut așa.

Iată 10 reguli extrase din filosofia de viață a lui Elon Musk, pe care să le respecți chiar dacă n-ai ști de la cine provin ele:

1.Nu renunța niciodată!

2.Fă ceea ce-ți place să faci și fă cu reală pasiune și implicare.

3.Nu asculta oamenii care nu fac nimic în viețile lor.

4.Asumă-ți riscuri. E singura cale spre succes.

5.Caută să faci mereu câte ceva cu adevărat important pentru tine sau pentru ceilalți.

6.Concentrează-te pe semnal cu semnificație, nu pe zgomot. Unii oameni îți transmit ceva. Alții fac doar zgomot, crezând că numai așa vor fi ascultați.

7.Caută-i și învață de la cei care își rezolvă mereu problemele.

8.Devino un om optimist, creativ, de acțiune, ca să-i poți atrage pe optimiști, pe creativi, pe cei care acționează și au succes.

9.Ai grijă ca din mâinile tale să iasă mereu ceva măreț, diferit, unic. Fiecare om s-a născut să facă lucruri unice în felul său.

10.Muncește oricât e nevoie pentru împlinirea visurilor tale.

Dă și tu mai departe prietenilor tăi acest set de reguli care ghidează viața unui model de real succes.

Mai jos, vezi 3 minute care-ți vor crește motivația pe ziua de azi. Hai Sus!Taguri:
[academia de bine]   [hai sus]   [elon musk 10 reguli]   [succes]   [tesla]   [paypal]   [dezvoltare]   [leadership]