VIDEO: Ce anume iti poate schimba viata

Like 58

Nu mai încerca altfel, căci nu vei reuși! Începe din acest punct și vei descoperi că rezultatele tale se vor schimba, încet-încet, peste așteptări!

Imaginea și respectul de sine, felul în care îți vorbești tu ție despre tine, despre ce poți face în viață și despre cât te pot ajuta sau bloca alții te duc la pierdere sau la succes, te sărăcesc sau îți creează abundență.

Lucrurile în mintea ta nu se pot schimba dintr-o dată. Dar antrenamentul zilnic, dedicat dezvoltării personale, îți va modifica realitatea. Întâi pe cea interioară, apoi și pe cea exterioară. Îți vei dubla, tripla, amplifica veniturile direct proporțional cu ceea ce-ți spui tu ție despre ele. Căci anumite convingeri te opresc să mai încerci, să înveți, să inovezi, să riști, în timp ce altele te împing de la spate să faci ce n-ai mai făcut sau să faci ce alții îți strigă "prietenește" că nu se poate.

Aici găsești un alt VIDEO - porție suplimentară de motivație pe ziua de azi. Ia-o cu încredere și treci la acțiune! Reușește!

Nu uita să apeși Like dacă ți-a plăcut și să te abonezi la Newsletter - noutăți utile pentru tine.

Sunt Cătălin Stoica, trainer, coach și speaker din echipa lui John Maxwell. Vrei să-ți crești performanțele de comunicare, relaționare și influență? Aici sunt și îți ofer garanție 100%! catalin@catalinstoica.org

Hai Sus! Academia de Bine te susține!


Mai multe episoade vezi AICI