Cine esti tu... cu adevarat?

Like 80

Adevărul despre tine este liber de toate conceptele existente. Iar ceea ce te împiedică să realizezi că ești atât de liber este atașamentul tău față de vreun gând despre cine ești. Dar acest gând nu te poate împiedica să fii cu adevărat cine ești. Deja ești asta. Te împiedică doar să conștientizezi cine ești.

Cine ești tu cu adevărat? Ești vreo imagine care îți apare în minte? Ești vreo senzație care îți apare în corp? Ești vreo emoție care îți străbate ființa? Ești ceea ce altcineva a spus că ești? Ești răzvrătirea împotriva a ceea ce altcineva a spus că ești? Acestea sunt câteva dintre multele cărări de identificare greșită. Toate aceste definiții vin și pleacă, se nasc și mor. Dar adevărul despre cine ești nu apare și dispare. Este prezent dinainte de naștere, pe parcursul vieții și după moarte. Să-l descoperi nu e doar posibil, ci este dreptul tău din naștere. Orice gând cum că această descoperire nu este pentru tine, că acum nu este momentul sau că nu meriți să afli, că nu ești pregătit sau că deja știi cine ești sunt doar trucuri ale minții.

Este momentul să investighezi acest EU-gând și să-i observi, să-i accepți validitatea. În acest timp al observării, apare o deschidere a conștienței pe care o reprezinți spre a se recunoaște, în sfârșit, pe sine. 

Nu uita să apeși pe Like dacă ți-a plăcut și să te abonezi la Newsletter - noutăți utile pentru tine.

Sunt Cătălin Stoica, trainer, coach și speaker din echipa lui John Maxwell. Vrei să-ți crești performanțele de comunicare, relaționare și influență? Aici sunt și îți ofer garanție 100%! catalin@catalinstoica.org

Hai Sus! Academia de Bine te susține!


Mai multe episoade vezi AICI