Legea Prioritatilor - Leadership & Dezvoltare Personala

Like 71

Legea Priorităților - Leadership & Dezvoltare Personală.

Tu ce faci mai întâi: ce e important sau ce e urgent? Avem mare nevoie să înțelegem diferența dintre ele și care sunt cu adevărat acele lucruri de făcut Acum. De ce unele sunt deasupra altora și cum stabilim asta.

Ca o perfectă completare a cunoștințelor, conștientizării și metodelor tale, găsești aici:

Legea Mediului care-ți arată că devii, fără să vrei, media acelor 5-6 persoane cu care intri cel mai des în contact.

Legea Relaționării Intenționate și cum te poate ajuta ea să-ți găsești prietenii potriviți, serviciul dorit, clienții cei mai buni și partenerii de afaceri cu care chiar vrei să colaborezi.

Legea Motivației și 10 Metode simple prin care să-ți crești motivația, să-ți schimbi starea și să-ți îmbunătățești capacitatea de a face cu succes lucrurile pe care îți dorești să le faci.

Legea Sacrificiului. Să știi ce, cum și când să renunți la ceva ce ai pentru ceva ce-ți dorești încă și mai mult să ai. Căci, în viață, fără un minim sacrificiu, nu se poate. În viață, totul se plătește sau se răsplătește. Tu alegi prețul și forma plății.

Nu uita să apeși pe Like dacă ți-a plăcut și să te abonezi la Newsletter - noutăți utile pentru tine.

Sunt Cătălin Stoica, trainer, coach și speaker din echipa lui John Maxwell. Vrei să-ți crești performanțele de comunicare, relaționare și influență? Aici sunt și îți ofer garanție 100%! catalin@catalinstoica.org

Hai Sus! Academia de Bine te susține!


Mai multe episoade vezi AICI