Ora de Dezvoltare: Comunicare-Relatii-Influenta-Succes

Evenimente

Ești gata să te înscrii la un webinar gratuit transformațional?

Webinar GRATUIT: ORA DE DEZVOLTARE. Din 11 ianuarie. Vor fi 3 luni care-ți vor schimba viața! O dată pe săptămână, învață să-ți urmezi visul și să-ți trăiești fericirea! Eu te susțin, tu te implici. Luni, ora 20.00. Durata: câte 60 de minute.

Sunt sigur că vrei:

*mai multă ÎNCREDERE

*mai multă LINIȘTE

*mai mult CURAJ

*mai multă ÎNȚELEGERE

*mai mare STABILITATE FINANCIARĂ

*mai mare SUCCES

acasă

la serviciu

cu prietenii

în business,

în ceea ce privește:

COMUNICAREA cu oricine - cunoscuți și mai puțin cunoscuți,

RELAȚIILE cu familia, colegii, șefii, subalternii,

INFLUENȚA sănătoasă, integră și reală asupra celor din jur!

Știu sigur că ai nevoie de așa ceva. De unde știu? Fiindcă și eu am. "Mintea nu cunoaște alte limite în afara celor pe care le stabilim noi înșine", spunea Napoleon Hill.

Renunță să mai trăiești așa și-așa! Nu suntem aici să suferim la nesfârșit ori să trăim ceea ce vor alții să trăim. Ne-am născut să fim Fericiți, să fim Liderii propriilor noastre vieți, să avem Succes în tot ceea ce contează cu adevărat pentru noi. 

În fiecare seară de Luni, Ianuarie-Februarie-Martie, de la ora 20.00, vreau să investim împreună câte 60 de minute în SUCCESUL TĂU personal! Îți voi oferi informații extraordinare, tehnici și metode testate cu rezultate excelente, îți voi răspunde la întrebări și te voi ajuta să-ți clarifici propriile idei și dorințe.

TE ÎNSCRII O SINGURĂ DATĂ cu ajutorul formularului de mai jos și participi GRATUIT în fiecare seară de luni la ceva care-ți va schimba viața! Completează FORMULARUL și asta-i tot. Iar LUNI, de la ora 20.00, te aștept cu InformațiiIdei și Instrumente extraordinare! Testate, cu rezultate foarte bune! Eu însumi mă folosesc de ele pentru a-mi trăi viața pe care mi-o doresc. Un singur lucru ai de făcut: SĂ TE IMPLICI. Dacă tu nu te implici, prea puține se vor schimba în bine. Dacă tu te implici, vei fi copleșit de noile rezultate din viața ta în următoarele 3 luni și după!

În afară de întâlnirile de 60 de minute pe care le vom avea în fiecare seară de Luni, până la finalul lunii martie, îți voi pune la dispoziție o adresă de mail pentru întrebări, detalii, comentarii și răspunsuri. Te voi însoți în dezvoltarea ta cât voi putea de mult și de bine. Să obții altceva din comunicarea cu ceilalți, să-ți îmbunătățești în mod real relațiile, să înveți să asculți și cum să fii ascultat/ă, să devii ceea ce vrei să devii în viața ta.

Totul e online, e la îndemâna oricui oriunde s-ar afla! Poți intra de pe calculator, de pe laptop, de pe tabletă sau smartphone.

După ce te înscrii în formularul de mai jos, LINKUL DE WEBINAR este: http://webinar.livestream.ro ,

USER: adresa de mail cu care te-ai înscris,

iar PAROLA - aceeași pentru toată lumea, pe toată perioada webinarului (ianuarie-martie): oradedezvoltare .

Te poți loga în fiecare luni seara începând cu ora 19.30.

Atenție: completează corect datele din formular, căci altfel, nu te vei putea conecta!

HAI SUS!

Formular de înscriere


Toate câmpurile din formular sunt obligatoriu de completat.
Te asigur că informațiile vor rămâne strict confidențiale.
În curând..

Arhiva