MINDSET REVOLUTION - redefinirea realitatii personale

Evenimente

ONLINE.
din 30 ianuarie,

23 de Sesiuni Live
în fiecare Marți, de la ora 18.30
 plus

înregistrările celor 23 de sesiuni

cu
număr RESTRÂNS de participanți

HAI ÎN


MINDSET REVOLUTION

DE LA MENTALITATE LA REZULTATE

 

 

Felul în care evoluezi, interpretezi și tratezi lumea exterioară are o legătură directă cu lumea ta interioară (mental-emoțională), așa cum s-a construit ea încă de la naștere, întâi prin intermediul nemijlocit al părinților, apoi prin experiențele proprii de viață. De aceea se tot spune că lumea exterioară reprezintă, pentru tine, oglinda lumii tale interioare. Căutând tot timpul să schimbi lumea din afară, nu faci decât să speli oglinda, în loc să transformi în mod sănătos, să maturizezi ceea ce trăiești înăuntru, care e deja plin de condiționări.

Pornim de la principiul evocat de pasihanalistul Carl Gustav Jung: ceea ce vezi în mod deranjant sau îmbucurător la ceilalți reprezintă ceva din tine, ceva ce nu vrei sau nu reușești încă să vezi.

Iar mediul... mediul este determinant atunci când vrei să remodelezi lumea interioară. Mediul în care îți petreci timpul reprezintă pentru tine un lift: te duce ori în sus, ori în jos.

Jim Rohn constata că, mai devreme sau mai târziu, fie că vrea sau că nu vrea, omul devine media celor 5-6 persoane cu care își petrece cea mai mare parte a timpului. Media în gândire, media în felul în care comunică și relaționează, media în buzunar și pe card, media în obiceiuri și rezultate de orice fel. Devii media mediului tău obișnuit. De la această conștientizare începe evoluția serioasă! Ca să poți aplica, testa, antrena, exersa, obține ceva diferit, ai nevoie să te plasezi intenționat în mediul în care oamenii fac deja asta.

 

MINDSET REVOLUTION este un program UNIC, greu de descris în cuvinte. Timp de 23 de săptămâni, VOM TRĂI împreună acest program, această experiență foarte practică și transformatoare.

 

 

BENEFICII DEOSEBITE PENTRU TINE

ÎN CELE 23 DE SĂPTĂMÂNI

* Lucrăm constant cu transa hipnotică de relaxare, de accesare de resurse, de transformare de stare (uneori, foarte rapidă), pentru redefinirea realității. Transa este un fenomen natural al minții: intrăm zilnic de câteva zeci de ori în transă, pentru că ea reprezintă concentrare complexă, eliberare de blocaje, reglare interioară și accesare de răspunsuri și resurse atât de necesare în activitatea cotidiană. Eu, personal, nu am descoperit încă un instrument de restart mental-emoțional mai rapid decât hipnoza. Cu un astfel de exercițiu îmi încep fiecare dimineață.

* Folosim metafore terapeutice puternice și chiar regresia temporală.

* Deprindem capacitatea de a face autohipnoză, de a lucra la propia liniște interioară, de a scădea anxietatea, de a lucra cu noi înșine.

* Dezvoltăm comunicarea influentă (sănătos persuasivă) la nivel subconștient - inteligență verbală și nonverbală, pentru relații de mai bună calitate cu ceilalți.

* Înțelegem și aplicăm teoria vacuității – o altă cale de identificare și rezolvare a conflictelor interioare, pentru a-ți putea stabili și atinge obiective de orice fel. Fiecare participant își stabilește propriile obiective pe care le vrea atinse. Cu mentorare și urmărirea rezultatelor de-a lungul celor 23 de săptămâni.

* Lucrăm în mod transformator cu tiparele emoționale autosabotoare, care dor și de care te-ai săturat sau pe care nici măcar nu știi că le ai, atât de bine sunt camuflate. Le vei putea regla cu înțelegere, cu asumare, compasiune și implicare. Restul sunt efecte.

Câștigi relaxare și claritate, putere și motivație, încrederea de a alege și de a acționa concret, ușurința cu care vei face anumite lucruri care acum par prea greu de făcut.

 

Îmi poți scrie oricând, dacă vrei să descoperim împreună cât și cum te-ar putea ajuta participarea în acest program, cât și cum i-ai putea ajuta la rândul tău pe cei dragi cu ceea ce vei învăța aici.

Sau te poți înscrie acum printr-un mail la adresa: catalin@catalinstoica.org . În care să-mi lași datele de facturare (persoană fizică sau persoană juridică):
*numele întreg / sau numele firmei
*seria și numărul C.I. / sau codul fiscal
*adresa
*numele băncii din care faci plata,

iar eu îți voi trimite factura proformă pentru a putea face plata.

 

Transformările (noile sinapse, conexiuni neuronale) la nivel mental se pot face într-o clipă. Însă, până ce informația nu trece din creier în corp (în acțiune și comportament), rămâne doar un zvon, rămâne cultură generală. Iar aici, e nevoie de exercițiul potrivit cu oamenii potriviți, astfel încât corpul să se „trezească” pur și simplu făcând ceea ce înainte nici nu înțelegea cum și de ce să facă, făcând ceva pentru care nu găsea mai deloc timp și chef să facă.

Eu NU cred în formule-minune: ai aplicat o dată, de două ori și gata noile rezultate. E vrăjeală, e lene, e neimplicare. Însă, repetitivitatea, perseverența, mediul de calitate fac cu adevărat minuni, te duc în punctul la care, deocamdată, poate nici nu visezi.

 

RESURSE PENTRU TINE

TIMP DE 23 DE SĂPTĂMÂNI 

*o experiență puternică de 23 de întâlniri săptămânale experiențiale, foarte aplicate – exerciții, tehnici, metode - Live ONLINE, pe zoom

*câte 180 de minute/ întâlnire LIVE

*în fiecare seară de marți, ora 18.30

*acces la înregistrările tuturor sesiunilor live, spre aprofundarea informației și a metodelor studiate și exersate

*după fiecare sesiune live, primești pdf-urile cu prezentarea exercițiilor și tehnicilor studiate

*grup de lucru și de suport cum, ai să vezi, foarte rar întâlnești în viață.

*vizionare de film și studii de caz relevante.

*îndrumare și mentorare constantă în atingerea obiectivelor proprii.

*un MasterClass cu număr limitat de participanți și formarea unui grup de lucru între sesiuni

*începând cu data de 30 ianuarie 2024.

Costul acestui program este de 4500 LEI, TVA inclus.

OFERTĂ! 40% REDUCERE! Dacă te înscrii și plătești 500 LEI până la data de 30 noiembrie, prețul total pentru tine va fi de 2700 LEI, TVA inclus, sumă de plătit integral până pe 25 ianuarie 2024.

OFERTA 2! 30% REDUCERE! Dacă te înscrii și plătești 500 LEI între 1 și 20 decembrie, prețul total pentru tine va fi de 3150 LEI, TVA inclus, sumă de plătit integral până pe 25 ianuarie 2024.

Dacă simți că te ajută, scrie-mi să programăm o întâlnire scurtă de coaching gratuit pe zoom, ca să te lămurești cât de mult ți-ar folosi și ție să fii prezent în grupul de Mindset Revolution.

 

ATENȚIE!

Dacă renunți la participarea în program până pe data de 1 ianuarie 2024, costul plătit (avans ori integral) nu se returnează, dar se reportează pentru un program viitor similar, la alegerea ta, din portofoliul organizatorului al anului 2024.

Dacă renunți la participarea în program cu maxim o săptămână înainte de startul său, banii nu se returnează și nici nu se reportează pentru un alt program.

Dacă renunți la participarea în program după plata celor 500 LEI din ofertă, banii nu se returnează și nici nu se raportează pentru un alt program.

Organizatorul își rezervă dreptul de a-și selecta participanții în Mindset Revolution, fiind un program foarte intens de transformare interioară și dezvoltare a inteligenței relaționale și comportamentale.

Efectuarea plății constituie acceptarea termenilor și condițiilor precizate anterior.

Prelucrăm datele tale cu caracter personal în temeiul regulamentului Euro 679/2016 privind protecția persoanelor fizice cu referire la protecția datelor cu caracter personal și libera circulație a acestora.

 

Îmi poți scrie oricând, dacă vrei să descoperim împreună cât și cum te-ar putea ajuta participarea în acest program, cât și cum i-ai putea ajuta la rândul tău pe cei dragi cu ceea ce vei învăța aici.

Sau te poți înscrie acum printr-un mail la adresa: catalin@catalinstoica.org . În care să-mi lași datele de facturare (persoană fizică sau persoană juridică):
*numele întreg / sau numele firmei
*seria și numărul C.I. / sau codul fiscal
*adresa
*numele băncii din care faci plata,

iar eu îți voi trimite factura proformă pentru a putea face plata.

 

#HaiSus și învață cum să-ți schimbi realitatea!
Din 30 ianuarie, live în fiecare MARȚI, ora 18.30
Academia de Bine te sustine!

 

Sunt Cătălin Stoica și sunt prietenul tău!

coach în inteligența emoțională & relațională, analist comportamental & de personalitate și specialist în hipnoterapie