Filme Despre Tine - Limite sanatoase și puterea de a fi tu

Evenimente

WEBINAR LIVE GRATUIT

Joi, 18 aprilie

ora 18.30

 

FILME DESPRE TINE

 

DA/NU, AUTENTICITATEA și

LIMITELE SĂNĂTOASE ÎN VIAȚĂ

 

Continuăm cumva webinarul de săptămâna trecută. Pentru că mesajele multor oameni îmi arată cât de mult își doresc să reînțeleagă viața: comunicarea, relațiile și performanțele pe care toți le vrem din punct de vedere familial, profesional, financiar.

Suntem învățați de mici să fim mereu ascultători, să fim mereu cuminți, să corespundem așteptărilor. Uneori, împotriva sănătății noastre mentale, emoționale și fizice.

E tare greu să fii tu însuți în fiece împrejurare de viață, în fiecare relație pe care o ai cu cineva. Ai observat ce greu e de dus, de păstrat această lipsă de autenticitate? Este strategia de supraviețuire creată în urma traumei. Ca să nu mai simți durerea, ca să-ți păstrezi siguranța în relațiile cu ceilalți, ca să nu mai fii încă o dată rănit. Dar ce cost imposibil poate avea această strategie!...

Hai să vezi dacă ai mai văzut vreodată un film așa cum îl vom vedea împreună!

În primul rând, filmul pe care-l propun spre vizionare și dezbatere din perspectivă psihologică este o poveste reală. Și foarte dură. E un scenariu scris corect, realist, coerent.

În al doilea rând, va fi, măcar parțial, și despre tine. Vom dezbate, ne vom explica lucruri, vom conștientiza și vom căuta răspunsuri împreună. Te vei confrunta cu părți din tine, cu credințe și convingeri care-ți macină viața, cu obiceiuri și comportamente care par că te trag în sus, dar, în realitate, îți distrug cele mai frumoase relații, te însingurează și îți mănâncă viața. Viața care ni se dă pentru a fi trăită din plin, pentru a evolua de la stadiul

"sunt mic, sunt victimă, n-am ce să fac" sau

"am succes, dar sunt nefericit și nu înțeleg de ce" sau

"eu nu am nevoie de nimeni, pot mereu singur" sau

"nu am de ce să mă schimb, celălalt e de vină",

la "viața e ca shaorma, cu de toate, iar dacă țin cont de valorile personale cu adevărat importante, poate fi maxim de gustoasă!".

În al treilea rând, vei începe tu însuți să te uiți la filmele bune cu alți ochi.

 

Webinarul FILME DESPRE TINE te va pune față-n față cu unele dintre rănile TALE emoționale, cu secretele tale dureroase care te îmbolnăvesc fizic și psihic, cu dinamica rolurilor victimă -agresor, pe care le joci uneori, cu înțelegerea superioară a următorului nivel în procesul tău de vindecare, transformare, evoluție.

 

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30

 

te invit să mai facem puțină magie sănătoasă cu mințile și cu sufletele noastre și ale celorlalți! Alăturarea unor energii de calitate va duce la ceva transformator pentru fiecare participant! Vei fi, poate, total surprins uneori de ce idei îți vin, de ce răspunsuri și rezolvări, de ce înțelegeri puternice pot apărea despre propria persoană și despre tot ce trăiești zi de zi.

Acesta este linkul de zoom pe care ne vom vedea de fiecare dată la film: https://rb.gy/zzlv8m . Parola: despremine

 

Adu cu tine și acele persoane cărora crezi că le-ar prinde tare bine să vadă lucrurile și cu alți ochi. Acele persoane cu care ai ceva de împărțit, de făcut, de obținut – membri ai familiei, colegi, șefi, angajați, colaboratori apropiați, prieteni buni...

Acest webinar nu se înregistrează.

 

Sunt Cătălin Stoica și sunt prietenul tău!

coach în inteligența emoțională & relațională, în neuroleadership & analiză de personalitate și comportament, specialist în hipnoterapie