Filme Despre Tine

Evenimente

GRATUIT ONLINE

din 9 august

4 Sesiuni Live

în fiecare Marți

de la ora 19.00

 

FILME DESPRE TINE

 

Te-ai gândit vreodată ce este un film?

De ce ne impactează atât de tare, uneori?

Cui se adresează, în primul rând?

Hai să răspundem pe scurt acestor întrebări.

Un film este o metaforă terapeutică. La fel ca povestea/ basmul/ fabula/ poemul.

Te „atinge” mental/sufletește pentru că este DESPRE TINE. Cu cât un film (povestea și personajele sale) vorbește mai mult despre tine, cu atât ție ți se va părea mai bun, mai puternic.

Filmul - această metaforă terapeutică – se adresează atât minții conștiente (analiză), dar mai ales minții inconștiente (tipare emoționale, obiceiuri comportamentale). Povestea în sine reprezintă limbajul pe care îl înțelege subconștientul, este forma în care învață el cel mai bine ceva anume.

Filmul bun îți apasă niște butoane roșii. Îl trăiești maxim – râzi sau plângi – pentru că, în mod inconștient, ai găsit acolo rănile tale emoționale, bucuriile tale obișnuite, iubirea pe care ai primit-o și căreia îi ești recunoscător sau, dimpotrivă, iubirea de care aveai atâta nevoie, care simți că a lipsit și acum creează, poate, respingere, anxietate, tristețe, furie, revoltă, ironie... toate acestea fiind niște mecanisme de apărare, de supraviețuire pe care mintea inconștientă le-a construit pentru ca tu să poți supraviețui dramelor personale din prima parte a vieții.

Un film despre tine îți poate face cunoscute lucruri de care, în mod conștient, nu ți-ai amintit niciodată. Au stat ascunse, dar „te-au lucrat” constant, cum s-ar zice. Căci, vorba psihanalistului Carl Gustav Jung, tot ceea ce nu ajungi să conștientizezi îți va conduce viața, iar tu îl vei numi destin.

 

În acest program, va fi intens despre dezvoltarea TA emoțională, relațională, spirituală, despre felul în care obișnuiești să îi conduci pe ceilalți (familie, colegi, angajați, vecini, membri ai comunității), despre ceva foarte profund din ce n-ai mai experimentat înainte. Vei descoperi că așa cum vom vedea aceste filme împreună, nu te-ai mai uitat vreodată la un film. Și e sută la sută GRATUIT. Pentru prima oară când ofer gratuit acest program.

În partea de jos a prezentării găsești linkul de conectare.

 

Te invit la FILME DESPRE TINE, într-un mediu sigur, susținător și inteligent, în care să-ți faci curaj a te privi în oglindă, în a te confrunta cu rănile tale emoționale, cu blocajele, obiceiurile și programele care te limitează în comunicare, în relații cu persoane dragi sau cu persoane dificile, în felul în care câștigi și gestionezi banii, în cum reușești să-ți păstrezi sănătatea, greutatea optimă, starea de bine în condiții vitrege.

Trauma nu înseamnă neapărat ceea ce am trăit, ci ceea ce CREDEM NOI, ceea ce AM SIMȚIT NOI că am trăit acolo.

Vindecarea emoțională este esențială pentru dezvoltarea personală de orice fel: sănătate, familie/relații, carieră, bani. Pentru că, zilnic, vedem viața doar printre filtrele demult formate. Suntem, însă, adulți; e cazul să învățăm a trăi ceea ce ne dorim cu adevărat să trăim.

 

FILME DESPRE TINE

este un program gândit, deocamdată, pentru 4 săptămâni. 4 sesiuni săptămânale în care ce vom face?

Vom vedea de fiecare dată împreună, online, câte un film și îl vom întoarce pe toaaate părțile: personaje/ caractere/ personalități, scene de viață, comunicare, resurse, soluții.

Vedem un fragment, oprim, comentăm și mergem concret în situațiile TALE de viață în care ceva s-a blocat, nu mai știi cum să ieși de-acolo, ai vrea să înțelegi ce poți face diferit și mai bine. Tu și cei de lângă tine.

 

Din 9 august, în fiecare seară de marți, de la ora 19.00, te invit să facem magie cu mințile și cu sufletele noastre și ale celorlalți! Alăturarea unor energii de calitate va duce la ceva memorabil pentru fiecre participant! Vei fi, poate, total surprins uneori de ce idei îți vin, de ce răspunsuri și rezolvări, de ce înțelegeri puternice pot apărea despre propria persoană și despre tot ce trăiești zi de zi.

Acesta este linkul de zoom pe care ne vom vedea de fiecare dată la film: https://bit.ly/3BwXESI . Parola: filmultau

 

Adu cu tine și acele persoane cărora crezi că le-ar prinde tare bine să vadă lucrurile și cu alți ochi. Acele persoane cu care ai ceva de împărțit, de făcut, de obținut – membri ai familiei, colegi, șefi, angajați, colaboratori apropiați, prieteni buni...

 

Sunt Cătălin Stoica și sunt prietenul tău!

coach în inteligența emoțională - leadership & specialist în hipnoterapie