ABILITATILE EMOTIONALE

Evenimente

„Chiar în momentul în care citești aceste rânduri, există o persoană în viața ta cu care ți-ai dori să relaționezi și cu care trebuie să comunici. Nu o poți face însă – ceea ce te scoate din minți. Poate că este vorba despre cineva de la serviciu: un subordonat, un membru al echipei, un client, un asociat sau șeful tău. Ori poate cineva de acasă: un partener, unul dintre părinți, un adolescent sfidător ori un fost soț furios.“ Mark Goulston

Înscrie-te mai jos! Îți ia maxim 30 de secunde. Abia aștept să ne întâlnim!

Indiferent că vorbim despre mediul personal, profesional sau de business, abilitățile tale emoționale, capacitatea de a-ți gestiona în modul cel mai potrivit starea interioară creează o reprezentare exterioară pe care scrie "SUCCES" sau "insucces". O companie serioasă, de exemplu, îți testează întâi abilitățile emoționale și abia după aceea pe cele tehnice.

CE CÂȘTIGI participând, de pe propriul calculator, laptop sau smartphone, la acest webinar (seminar online) gratuit?
Încrederea de a aborda oameni "imposibili" și metode simple de a transforma situații frustrante în rezultate productive și în relații de calitate.
ÎȚI VEI CONVERTI EMOȚIILE care te limitează ori care chiar te blochează în emoții care
*te ajută să controlezi o conversație, 
*obțin jobul cel mai potrivit pentru tine, 
*îți cresc vânzările cum nici nu-ți închipui, 
*îți îmbunătățesc bugetul personal, 
*te aduc în preajma oamenilor valoroși, 
*îți schimbă percepția asupra eșecurilor, 
*obțin rezultate extraordinare în numele tău!

Uneori câștigi, alteori înveți. 
Creează Atitudinea care îți crește Altitudinea! Completează simplu formularul de mai jos și vei primi pe mail linkul și parola de acces. E online, e la îndemâna oricui, oriunde s-ar afla. Poți intra de pe calculator, laptop, tabletă sau smartphone.

Formular de înscriere


Toate câmpurile din formular sunt obligatoriu de completat.
Te asigur că informațiile vor rămâne strict confidențiale.