Succesul nu e o intamplare


Dezvoltare Personala

16-12-2015
Like 513

A te dezvolta personal presupune a fi tot mai conștient de ceea ce faci și de a schimba ceva atunci când nu ai rezultatele scontate. Prima schimbare e cea de atitudine. Atitudinea față de valorile tale, atitudinea față de tine, atitudinea față de oameni, atitudinea față de tot ce te înconjoară.

Și atunci, succesul, fie el relațional, familial, profesional sau material, apare cu o logică desăvârșită, în mod ritmat, constant. Și reapare după fiecare nouă piedică pe care o întâlnești în viață; reapare un succes încă și mai sănătos. Nici nu vei mai putea înțelege când ți se va spune că "nu depinde (numai) de mine să fiu fericit/ă". Vei considera imatură credința că fericirea ta e în puterea altcuiva.

Și vei descoperi în fiecare zi câți oameni deștepți și pregătiți profesional eșuează. Câte persoane foarte inteligente emoțional reușesc, pornind de la zero experiență într-un domeniu. Și avansează, și avansează... Pentru că au atitudinea necesară să învețe, să trăiască din plin, să riște, să relaționeze, să câștige.

Succesul este, înainte de toate, o stare a minții. Cultiv-o, dezvolt-o, păstreaz-o!

Uite în clipul de mai jos ce înseamnă simplele tale schimbări.

Nu Aptitudinea, ci Atitudinea îți decide Altitudinea! Hai Sus!Taguri:
[relatii]   [academia de bine]   [succes]   [carnegie institute]   [comportament]   [atitudine]   [dezvoltare]   [smiley]   [citate motivationale]