Simte de ce faci ceea ce faci


Inspiratie

15-12-2015
Like 305

Motivele potrivite nu sunt întotdeauna logice. Sau au logica lor aparte. Dar trebuie să simți ca așa îți faci bine, că astfel devii un om mai liber, mai împlinit, mai bun, mai de succes, mai fericit. Mai fericit, nu mai atașat de ceva care creează dependență bolnăvicioasă.

Nimic din ce creează dependență nu te poate ajuta în propria evoluție. Pentru că orice creează dependență te determină să nu mai încerci variante diferite și foarte diferite, îți blochează plăcerea și soluția în acel ceva de care depinzi. Dispare libertatea de a acționa diferit. Dispare creativitatea. Dispare disponibilitatea ta de a a-i accepta pe cei care nu-ți seamănă, care nu împărtășesc aceeași dependență.

Am observat că sunt oameni dependenți de carne. Da, dar am observat și unele persoane dependente de hrana vegetariană. Ele nu sunt neapărat fericite, nu profită bucuroase de renunțarea la carne, ci îi atacă pe ceilalți, pe carnivori. Acele persoane și-au găsit, de fapt, o nouă modalitate prin care să se poată război cu cei ce nu le împărtășesc opiniile.

Fii liber de opinia majorității! Și dă-le și celorlalți același drept, orice-ar face fără să încalce drepturile tale!Taguri:
[academia de bine]   [citate motivationale]   [conditionari]   [dependenta]   [vegetarian]   [drepturi]   [libertate]   [atasament]   [motive]