Sa-ncepem saptamana ca o echipa, vrei?


Dezvoltare Personala, Leadership, Oameni care motiveaza, Inspiratie

12-09-2016
Like 503

Îți ofer încrederea mea! Sincer. Și vreau să știi că sunt aici pentru a te ajuta cu tot ceea ce pot: cu un răspuns la o întrebare, cu o informație, cu o încurajare din tot sufletul, cu un sfat, o sugestie, cu vreun material folositor, cu o ședință de life/executive coaching, cu o ședință de hipno-coaching, cu un program de leadership transformațional, de inteligență emoțională, de public speaking și strategii de negociere/comunicare... sau cu ceva ce tu ai nevoie în mod specific și eu nu m-am gândit să scriu. Cere-mi! Vorbesc foarte serios: îndrăznește să-mi ceri! Nu mă pot supăra pentru niciun fel de solicitare, ai încredere; doar că te voi ajuta cu ceea ce mă voi pricepe, n-am să mă bag acolo unde nu e zona mea de expertiză.

Poate vom ajunge chiar să facem echipă în cadrul Academiei de Bine. Sunt în permanentă căutare de oameni pentru care dezvoltarea personală e o pasiune sau, mai mult, e un stil de viață. 

Dacă simți nevoia unei mai bune autocunoașteri și autoevaluări emoționale și comportamentale, dacă vrei să înveți ceva benefic, util - tehnici, metode, exerciții concrete de dezvoltare emoțională și comportamentală, te aștept la Seminarul Online GRATUIT de joi seara, ora 20.00. Te poți înscrie acum aici și am să-ți trimit inclusiv înregistrarea integrală a webinarului de joia trecută.

Sau poate nu ai descărcat încă exercițiul ghidat de transă de relaxare și energizare pozitivă. Îl găsești GRATUIT aici.

Știu, pare ciudat, cred că îți pui diverse întrebări legate de oferta mea neobișnuită. Recunosc, și eu mi-aș pune: de ce ar face omul ăsta așa ceva? ce interes are el în treaba asta? nu înțeleg, ce ascunde? Cu mâna pe inimă îți spun: NU ascund nimic. Îmi doresc enorm să te ajut, să te susțin în propria ta creștere personală, profesională și antreprenorială. Ajutându-te pe tine, am constatat în repetate rânduri că mă ajut pe mine. Că împreună ajungem mai sigur și mai cu succes acolo unde ne dorim. Suntem ființe sociale și mă străduiesc să ofer oricât de mult pot, necondiționat, căci, mai devreme sau mai târziu, totul se întoarce atunci când mă aștept mai puțin și de acolo de unde poate nici nu mă aștept. Așa e viața: ca un bumerang: ce arunci, aia primești. Nu știi exact când, dar primești.

Cineva vorbește astfel despre mine aici. Sorin Popa, președintele John Maxwell Team România, cea mai mare organizație de leadership din țară, dar și din lume dacă ne gândim la întreaga organizație. Mărturisesc că omul ăsta drag m-a surprins și pe mine cu o părere atât de frumoasă. Și m-a atins la sentiment, pentru că exact asta îmi doresc din suflet să fac: să ofer oamenilor mereu peste așteptări. Am învățat de la el și de la mentorii noștri - John Maxwell și Paul Martinelli.

Sau am mai cules niște păreri despre colaborarea noastră aici.

Sunt Cătălin Stoica, trainer, coach, speaker JMT, mentor și antreprenor. Cere-mi ajutorul, cere-mi sprijinul, cere-mi să te ajut să crești sau să-ți crești echipa, afacerea, viața! Te salut cu drag: Hai Sus! Academia de Bine ne susține! SmileTaguri:
[life coaching]   [executive coaching]   [antreprenoriat]   [academia de bine]   [dezvoltare]   [trainer jmt bucuresti]   [catalin stoica coach]   [inteligenta emotionala]   [leadership transformational]   [hipnoza]   [public speaking]