In fiecare zi, mai urci o treapta (VIDEO)


Dezvoltare Personală, Motivație

18-05-2015
Like 131

Uite ce înseamnă

să privești spre trecut pentru a învăța, pentru a trage concluzii susținătoare, pentru a aprecia lecțiile la adevărata lor valoare.

să privești spre viitor pentru a te umple de speranță, pentru a visa la cum vrei să-ți arate viața și nu la cum vrei să nu-ți arate.

și să trăiești în prezent, adunând Aici și Acum trecutul și viitorul, pentru o experiență unică. Fiecare experiență prezentă este unică în felul ei. Chiar dacă ți se pare geamănă cu una trecută ori similară cu una trăită de altcineva, asta de Acum e unică.

Pentru a fi fericit mâine, contează ce faci Acum, după cât de mult ai învățat din trecut. Ochii tăi văd exact ceea ce cred că văd. Poate nu e ceea ce vor să vadă. Dar e, cu siguranță, ceea ce cred că văd. Totul e o percepție.

SCHIMBĂ CE CREZI ATUNCI CÂND NU-ȚI MAI PLACE CE VEZI!

Urmărește, timp 3 minute, discursul foarte amuzant al unui tată în fața altarului, unde fiica își unește destinul cu viitorul ginere. :)Taguri:
[academia de bine]   [filmulet motivational tradus]   [personal coach catalin stoica]   [un tata extraordinar]   [hai sus]