Exercitiu pentru fericire


Inspiratie

25-03-2016
Like 373

Recunoaște faptul că ceea ce îi face pe alții fericiți nu te poate face și pe tine la fel... și invers: ceea ce te ajută pe tine să te simți bine nu le dă întotdeauna aceeași stare și celorlalți. Pentru că e natural să fim diferiți.

Găsește acele lucruri care te fac fericit, care te bucură în mod constant și ai curaj să le exersezi în fiecare zi, mergi pe mâna lor în viață, căci inimaginabile beneficii îți vor aduce în timp!
Uite, nu mai amâna. Caută cele mai mari 3 pasiuni ori plăceri ale tale, acele 3 lucruri, acele 3 activități de care ți-e dor, pe care le-ai fi făcut oricând și gratis, și fă-le loc zilnic în programul tău! Nu-ți spune: "nu am timp". Am auzit de foarte multe ori asta. E scuza cea mai uzuală și mai lipsită de substanță. Am lucrat cu oameni care plecau fix de la premisa asta: "nu am timp, sunt mult prea ocupat cu treburi importante, cu obligații". Iar apoi se declarau șocați de cum s-a dilatat parcă timpul din clipa în care ei au început să-și planifice totul în mod diferit, în funcție de valorile sufletelor lor.
 
Dă-ți o șansă la Excelență! Nimeni nu o poate face în locul tău.Taguri:
[academia de bine]   [excelenta]   [hai sus]   [fericirea]   [pasiuni]   [schimbare]