Exercitiu de schimbare de stare


Dezvoltare Personala

06-08-2016
Like 301

Puțină adrenalină, pentru că mintea cere și așa ceva. În locul omului, prea puțini își doresc să fie Smile , dar chiar și numai să-l privim creează încordare, tensiune, focus, stare urmată în mod natural de relaxare, zâmbet și detașare.

E un exercițiu extrem de simplu pentru schimbarea de stare. Hai să devenim pe bune conștienți de ce ni se întâmplă, vrei?

*Sunt stresat de rutina zilei când citesc aceste rânduri?

*Cum mă simt în timp ce mă uit la filmulețul de mai jos?

*Ce se întâmplă încet, dar sigur după? Ce simt că s-a întâmplat, că s-a schimbat măcar puțin?

Acest exercițiu ne ajută să ne simțim apoi mai în formă, mai pregătiți pentru restul zilei, oriunde ne-am afla. #HaiSusSmile

Dacă poți tehnic, uită-te la acest scurt filmuleț pe un ecran cât mai mare, ascultă la volum tăricel sau în căști, nu vorbi cu altcineva pe parcusul acestui minut și jumătate. Apoi, lasă-mi, te rog, un comentariu. Sunt curios ce simțeai înainte și ce simți după.

Atenție! Nu filmulețul în sine e cel mai important. Ci implicarea ta în a conștientiza lucrurile, în a descoperi ce anume ți se întâmplă de la un minut la altul!

O zi cu mult spor la succese îți doresc! SmileTaguri:
[hai sus]   [exercitiu de relaxare]   [tehnica de relaxare]   [adrenalina]   [focus]   [mintea umana]   [schimbare stare de spirit]