Cum mai înțeleg oamenii ideea de Dumnezeu


Inteligență Emotională, Motivație

30-08-2015
Like 401

Îți poți da seama cât de singuri sunt unii oameni atunci când vezi de câte zeci de ori postează zilnic pe facebook. Și te întrebi de ce, de ce se condamnă la atâta singurătate, fiind siguri că alții sunt de vină pentru asta?

Apreciază lucrurile frumoase, dau Like citatelor interesante, postează flori, animale, muzici, niciodată pozele lor sau, dimpotrivă, numai pe ale lor, dar nu fac nimic pentru a ieși din zona de confort, din acea lume interioară care le spune: „nu ai nicio șansă, stai aici, că lumea de afară e rea, că tu nu te pricepi la nimic altceva”.

Dacă vrei să ai relațiile visate, dacă vrei să simți succesul personal, dacă vrei să fii fericit/ă, deschide ochii, ridică-te în picioare, riscă să cunoști oameni reali și să-ți trăiești viața! Altfel, nimeni și nimic n-ar putea face ceva în locul tău. Dumnezeu e în oameni, nu dincolo de nori. Refuzând oamenii, îl refuzi pe Dumnezeu… Și e păcat pentru tine.

Am avut și eu, cândva, momentele mele de autoizolare. Dar am constatat că, ascunzându-mă de lume, mă ascundeam de mine. Am constatat că am nevoie să fac lucrurile de care mă tem pentru a învinge teama. Că fericirea mi se datorează 100%, e o alegere, e ceva care doar așteaptă să o scoți la lumină. Cărțile, filmele, site-urile de socializare sunt egale cu ZERO dacă nu iei contact cu viața reală. Zâmbetele online nu te ajută dacă nu zâmbești cuiva privindu-l în ochi.

Uneori, pare că era mult mai bine dacă internetul nu s-ar fi inventat niciodată. Oamenilor le place singurătatea asta mascată, autoimpusă, tristă…

Hai în lume! Fă în fiecare zi ceva nou! Bucură-te de îmbrățișările celorlalți! Cea mai mare și mai întunecată umbră a ta îți poate fi, culmea, „salvatore della patria”. :) Hai sus!Taguri:
[academia de bine]   [citate]   [drstoica inspiratie]   [dumnezeu]   [facebook]   [lev tolstoi]   [like]   [umbre]