Cele 4 categorii de oameni. Te regasesti undeva?


Dezvoltare Personala, Leadership

01-09-2016
Like 506

Conform lui Robert Kiyosaki, facem parte dintr-una dintre aceste 4 categorii de oameni. Trecem cu toții, ocazional, prin mai multe dintre cele 4, dar ne stabilizăm într-una singură. Important este pe care o alegem. Conștient sau inconștient?
Tu din care categorie crezi că faci parte?

Hai Sus! Academia de Bine te susține!

Fragmentul video este un extras din Ora de Dezvoltare, un seminar online pe care l-am ținut săptămânal, timp de 3 luni, la începutul anului.

Nu uita să apeși pe Like dacă ți-a plăcut și să te abonezi la Newsletter - noutăți utile pentru tine.

Sunt Cătălin Stoica, trainer, coach și speaker din echipa lui John Maxwell. Vrei să-ți crești performanțele de comunicare, relaționare și influență? Aici sunt și îți ofer garanție 100%! catalin@catalinstoica.org

Sunt master practitioner NLP - certificat la nivel european și american de Daniel Bichiș și dr. Richard Bandler, hypno-coach certificat de Gerald Kein (Omni Hypnosis, USA) și Sean Michael Andrews (Atlantic Hypnosis Institute, USA), wing-wave coach certificat de Carola Muller (Besser-Siegmund Institut, Hamburg), și te invit să primești și să adaugi valoare, să influențezi și să faci diferența în tot ceea ce înseamnă viața ta personală, profesională, de business!



Taguri:
[robert kiyosaki]   [oamenii]   [academia de bine]   [hai sus]   [catalin stoica coach bucuresti]   [video]   [categorii de oameni]