10 reguli pentru succes (2)


Dezvoltare Personala, Oameni care motiveaza

08-03-2016
Like 504

Pe Oprah Winfrey o știi cu siguranță. Fiind astăzi 8 Martie, am ales să extrag și să postez aici, pentru tine, 10 reguli care i-au adus rezultate mari în viață uneia dintre cele mai de succes femei din lumea contemporană.

Ca în cazul oricărui om care s-a simțit și se simte cu adevărat împlinit, succesul nu înseamnă doar bani. Înseamnă mult mai mult de-atât. Pentru că acolo unde doar banii descriu succesul, sufletul, mintea suferă. Sunt atâtea și atâtea exemple...

Iată cele 10 reguli pe care merită să le iei în calcul în viața ta cotidiană.

1.Înțelege cât poți de bine următoare mișcare pe care urmează să o faci.

2.Nu rata oportunitățile! Regretele pentru ceva ce n-ai făcut și ai fi vrut sunt mai mari decât pentru ce ai făcut și nu trebuia.

3.Fiecare om e supus greșelii. Înțelege asta, înțelege că în fața ta stă mereu o oglindă.

4.Lucrează la tine, dezvoltă-te în fiecare zi! Nu există noroc. Nu există întâmplare. Există doar implicare din partea ta. Toate celelalte vin doar ca urmare a implicării tale în fiecare zi.

5.Participă la cursa vieții tale cât de bine poți.

6.Ai credință, ai încredere!

7.Suntem cu toții în căutarea acelorași lucruri în viață. Cu toții ne dorim să fim fericiți, să avem succes...

8.Găsește-ți scopul, visul, misiunea personală!

9.Rămâi umil, rămâi smerit. Învață în permanență ca și când n-ai ști nimic. Nu-ți pierde atitudinea potrivită învățării și înțelegerii.

10.Relaxează-te, totul va fi bine până la urmă. După fiecare noapte, vine o nouă zi.

Par niște reguli prea simple? Respectă-le, fă din ele niște principii care să-ți ghideze gândurile, deciziile și acțiunile, iar apoi abia aștept să ne povestești tuturor ce se întâmplă.

Dacă simți că ar mai ajuta și alți oameni din jurul tău, distribuie acest set de reguli. Sau distribuie măcar fotografia care le conține mai pe scurt. Putem deveni astfel tot mai mulți cei ce chiar ne dorim să creștem într-o societate diferită, mai bună, pe care numai noi o putem face astfel. Mulțumesc! 

Iar în video o poți vedea pe Oprah vorbind despre una dintre frumoasele fețe ale succesului.

Hai Sus! Taguri:
[oprah winfrey]   [reguli pentru succes]   [principii de viata]   [incredere]   [dezvoltare]   [8 martie]   [academia de bine]   [hai sus]