CE SPUN OAMENII DESPRE CĂTĂLIN STOICA • Teodora Ungureanu - Facilitator Dezvoltare Personala

  October 01, 2015
  Teodora Ungureanu - Facilitator Dezvoltare Personala,
  "Imi vine in minte o poveste cu Buddha, care a fost intrebat de un discipol: "Ce ai castigat prin meditatie?" El a raspuns: "Nimic. Totusi lasa-ma sa iti spun ce am pierdut: furie, anxietate, depresie, insecuritate, frica de batranete si moarte." Ce am 'castigat' prin cele doua programe (de Mastermind si Smartgroup) cu Catalin si prin experienta sedintelor hipnotice nu pot transmite suficient de bine prin cuvinte. Multumesc! multumesc! multumesc! pentru tot ce am pierdut! Am "pierdut", de bunavoie si cu bucurie, nenumarate bagaje pe care le caram, de cele mai multe ori fara sa stiu ca o fac. Bagaje care nu erau ale mele. Niciodata n-au fost. Dar le-am acceptat, asa cum facem toti in inocenta noastra, si am acceptat sa fiu responsabila pentru ele. Catalin mi-a prilejuit spatiul si m-a ghidat cu iscusinta catre a ma debarasa de ele. Pentru ca mi-a dat ocazia sa inteleg. Sa MA inteleg si sa MA accept, pe mine, cea autentica, cea care nu are nevoie sa care ceea ce nu-i foloseste. Impartasesc cu drag despre ce este viu in mine acum - bucuria, increderea in mine, curajul si sinceritatea de a fi eu si de a ma exprima, caldura, deschiderea catre viata, vulnerabilitatea, incantarea, entuziasmul, joaca si veselia. Si pot continuaaaa, dar e placut sa aiba fiecare surpriza de a-si descoperi propria fiinta :) Asa ca unele lucruri raman nespuse, spre a prilejui revelatia celor ce vor sa-si ofere libertatea de a nu mai cara ceea ce nu le foloseste si de a-si sarbatori astfel viata, traind-o din plin! Am invatat sa fiu liderul vietii mele! Va invit pe toti, cu mare drag, la cursurile ori sedintele de coaching in care Catalin va va fi ghid! Ma'nclin! Namaste! "
 • Madalina Lambrinoc - Reporter

  September 30, 2015
  Madalina Lambrinoc - Reporter, Kanal D,
  "Catalin Stoica a facut pentru mine un lucru extraordinar: m-a ajutat sa-mi identific valorile si, mai mult decat atat, sa le fructific. Asa se face ca, din omul care suferea aproape zilnic din interactiunile cu ceilalti, am ajuns sa ma raportez la acelasi gen de situatii in asa fel incat, la finalul zilei, sa zambesc! Viata mea arata cu totul altfel! Un pas foarte important a fost schimbarea locului de munca. Si am ajuns nu la orice loc de munca, ci la unul la care, inainte, nici macar nu indrazneam sa visez. Un aspect esential pe care l-am invatat in sedintele de coaching cu Catalin Stoica este acela care ma ajuta acum sa ma concentrez pe solutii si nu pe vinovati. Pe rezolvarea problemei si nu pe intarirea ei prin atentia pe care o dadeam inainte acelor situatii asupra carora nu aveam niciun control. Acum, stiu ca investitia in propria persoana este cea mai de pret si e ceva ce nu se pierde niciodata! Ceea ce va doresc tuturor! :)"
 • Catalina Branza - Antreprenor

  September 28, 2015
  Catalina Branza - Antreprenor, Ceo Allboutique,
  "Cursul de Mastermind Leadership a fost unul foarte util si benefic pentru mine. M-a ajutat sa imi clarific si sa imi definesc mult mai bine calitatile pe care ar trebui sa le aiba un lider si legile dupa care sa se ghideze. Desi aplicam o parte dintre ele in mod inconstient, acum le aplic constient si controlat, avand astfel, rezultate mai bune. Pe langa asta, am invatat sa ma cunosc mai bine si sa iau decizii mai repede si cu mai bune rezultate, prin intrebarile pe care mi le pun. Recomand cu caldura acest curs tuturor celor care isi doresc o schimbare in bine in viata lor si in relatiile cu cei din jur."
 • Alexandru Dan - Cloud Infrastructure Engineer

  September 27, 2015
  Alexandru Dan - Cloud Infrastructure Engineer, Orange, Bucuresti
  "Am făcut cu Cătălin un curs de Leadership creativ și credeam că ceea ce se va schimba în și mai bine la mine va fi doar latura profesională. Dar am descoperit in profunzime cum funcționează mintea omului, cum se canalizează energia cu intentie si atentie, care este rolul comunicării reale, cu implicare, și constat că acest curs a schimbat multe și în viața mea personală, și în relații, și în ceea ce privește viata profesionala. Cea mai mare diferenta intre cum eram inainte si cum sunt acum e reprezentata de partea de control. Control asupra lucrurilor care vin la mine, asupra lucrurilor pe care trebuie sa le fac sau mi se spune ca trebuie sa le fac, control in comunicarea si colaborarea cu ceilalti, felul in care ma raportez la oamenii din jurul meu. Și cel mai important lucru castigat, zic eu, este locul meu in grup, in orice fel de grup. Inteleg mai bine unde pot eu sa aduc valoare si ce anume din acel grup poate aduce valoare unei viziuni ale mele sau unei viziuni ale grupului."
 • Ionela Ghita - Client Manager

  September 25, 2015
  Ionela Ghita - Client Manager, Cormack Consultancy Group & President JCI Bucuresti,
  "Am învățat, în primul rând, că dezvoltarea e un proces continuu și intenționat, care necesită voință și efort. Iar rezultatele am observat că sunt pe măsura investiției tale: cât efort ești dispus să faci, atâtea rezultate obții. Mastermind-ul m-a ajutat să am mai multă încredere în mine, să văd o situație din mai multe perspective și nu doar dintr-una singură, așa cum eram obișnuită. Acum, de cele mai multe ori, reușesc să privesc cu seninătate și acceptare anumite situații pe care nu le pot schimba. De asemenea, m-a ajutat să îmi dau seama care sunt calitățile și defectele mele și mai ales ce să fac cu ele. Mulțumesc! "