Pentru ca imediat se face 2016


Inspiratie

30-12-2015
Like 453

NU UITA: în funcție de cum alegi tu să privești un om, un lucru, o întâmplare, un obiectiv, un an, în funcție de percepția ta, așa vor arăta în cea mai mare parte omul, lucrul, întamplarea, obiectivul, anul. Dacă te observi privind cu scepticism, cu tristețe, cu frică sau cu furie, vei fi în stare să recunoști în om, în lucru, în întâmplare mai degrabă eticheta pe care deja ai pus-o, în mod conștient sau inconștient. Te vei focusa, fără să vrei, pe ceea ce nu merge, consumând timp și energie în mod inutil, în loc să te concentrezi pe cum ar fi ca să meargă, pe ce ar trebui să faci tu ca să se împlinească, pe ce soluții ai putea găsi și îmbunătăți permanent ca să te bucuri de succesul dorit.

Pe orice îți pui atenția mai mult timp (bun sau rău), exact partea aia va câștiga în mintea și în viața ta.

Eu te invit din toată inima: HAI SUS! :) Te voi ajuta mereu așa cum mă voi pricepe eu mai bine. Ajută-te și tu; este esențial, căci fără tine, nu pot! La Mulți Ani, da? :)

2016 ne pregătește 366 de oportunități extraordinare, mari și mici! Ne vom putea bucura cu o zi în plus față de 2015. :)



Taguri:
[oportunitati]   [academia de bine]   [hai sus]   [la multi ani 2016]   [incredere]   [coaching bucuresti jmt]   [perceptie]   [succes]