Importanta pasilor multipli


Inspiratie

12-07-2016
Like 430

Primul pas va fi întotdeauna cel mai greu. Nu poți sări peste el. Plăcut sau neplăcut, el va fi acolo drept cel mai bun profesor pentru tine. Chiar dacă va arăta a eșec, primul pas face parte din educația ta, din dezvoltarea ta, din succesul tău ce stă să vină.

Al zecelea pas poate avea aceeași lungime ca și primul. La fel de apăsat, făcut în aceeași direcție. Dar efectul lui este mai mare decât al primului pas. E ca picătura chinezească.

După mai mulți pași, chiar dacă tu nu reușești vezi, te afli cu siguranță mai aproape de obiectiv. Și pașii tăi sunt din ce în ce mai siguri, mai hotărâți. Nu subaprecia niciodată efectul compus sl consecvenței tale în direcția potrivită. Nu-ți spune că vei eșua mereu doar pentru că ai eșuat grav prima oară sau pentru că nu vezi încă rezultatele după douăzeci de pași deja făcuți. S-ar putea ca al douăzeci și unulea să fie decisiv; dar singur, oricât de bine făcut, ar fi avut același efect ca și primul pas.

Hai Sus!



Taguri:
[aademia de bine]   [esecul]   [hai sus]   [coach bucuresti catalin stoica]   [dezvoltare personala]   [educatie]   [picatura chinezeasca]