Tu ce crezi ca sunt banii?


Dezvoltare Personala

20-01-2016
Like 412

Sunt atât de multe credințe, păreri, convigeri referitoare la bani, încât te poți pierde foarte ușor în ele, afectându-ți viața în mod negativ.

În realitate, banii reprezintă o energie dinamică, foarte utilă, foarte curată, în puterea ta. Doar nu te pune tu în puterea lor, că e de rău. Fie că ai prea mulți și-ți iau mințile, fie că nu-i ai deloc și-i vorbești urât tot timpul, deși vrei să-i ai, asta înseamnă să faci din ban un stăpân în mintea și implicit în viața ta.

Banul înseamnă ceva la fel de bun ca orice alte valori importante din viață; înțelege și acceptă, însă, că banul nu poate cumpăra orice și că pe el trebuie să ți-l dorești mult, dar să fii atent ce faci cu el când îl ai. Nu face din ban un reper mai mare decât este.

Ca să ai bani, e nevoie să îți formezi înainte acele convingeri sincere și reale care te vor duce inevitabil la mulți bani. Până atunci, banii vor fugi de tine așa cum tu, de fapt, fugi de ei fără să-ți dai seama.

Eu, personal, rezonez foarte tare cu ceea ce spune Will Smith în imaginea postată. Sunt destule lucruri care nu ne fac neapărat mai buni, ci doar întăresc, amplifică ceea ce suntem deja. Nu devenim mai buni sau mai răi. Eram deja, dar banii și succesul fac mereu tot mai vizibil ceea ce suntem.



Taguri:
[bani]   [academia de bine]   [credinte]   [convingeri nlp]   [energie dinamica]   [banul]   [hai sus]