Programe MasterMind

Servicii

MasterMind

Un MasterMind nu seamănă cu nimic altceva. De ce? Pentru că am inclus distracția autentică în programele de dezvoltare personală și leadership.

John Maxwell deține și dezvoltă cea mai mare organizație de leadership din lume - John Maxwell TEAM, în peste 140 de țări, la un nivel incredibil de performant! J.M. studiază și predă leadershipul de aproximativ 40 de ani, a scris peste 70 de cărți, lucrează cu ONU, guverne din diverse țări, companii din Top Forbes... și încă formează lideri reali. Profit din plin de echipa J.M. pentru a învăța permanent și direct de la liderul său, dar și de la Paul Martinelli - un guru în dezvoltarea personală și profesională, de la Scott Fay și Ed DeCosta. Pentru că dezvoltarea personală și succesul nu au limite!

MasterMind-urile sunt programe foarte complete și complexe, special concepute de John Maxwell, predate și implementate de către membrii săi certificați. Training, Teaching, Coaching. Programele pot fi customizate în funcție de nevoile specifice ale grupului.

Suntem atât de siguri pe programele noastre, încât, dacă nu simți că ai luat valoarea pentru care ai intrat în vreunul din ele, îți returnăm integral suma investită.

Înveți să influențezi cu integritate,

înveți să relaționezi așa încât să devii magnet pentru oamenii care-ți plac,

înveți să conduci, raportându-te la nevoile + dorințele celorlalți în aceeași măsură în care te raportezi cu succes la nevoile + dorințele tale,

înveți să ai control asupra situațiilor delicate, conflictuale ori stresante în care ești pus în mod inevitabil,

înveți să modelezi excelența în toate domeniile propriei vieți!

Managementul Stresului, al Emoțiilor, al Relațiilor, al Comunicării de Urgență; Managementul Timpului și al Obiectivelor; Managementul Echipei și al Negocierilor de orice fel.

Legi imuabile de dezvoltare personala si profesionala pentru cei care activeaza in domenii de business, comunicare, hr, vânzări si coordonare de proiecte. 

Iată pe scurt doar 8 dintre programele de MasterMind, create de John Maxwell în 40 de ani de experiență în lucrul cu importanți lideri și cu marile companii sau organizații din întreaga lume, programe mereu actualizate, îmbogățite, eficientizate:

1.Curs de Excelență în Leadership

2.Toți Comunicăm, Puțini Ne Conectăm (Puțini Stabilim Relații)

3.Abilitățile Emoționale - Cei Mai Buni Predictori de Performanță

4.Succes R.E.A.L. - Relații, Echipă, Atitudine, Lideri

5.Cele 15 Legi ale Dezvoltării Personale

6.Descoperă-ți și Împlinește-ți Visul Personal

7.Devino o Persoană cu Influență Reală și Integră

8.Tineri la Maxim (program dedicat adolescenților din licee)

Plus alte programe strict personalizate, mulate pe valorile și nevoile concrete ale grupului, echipei, companiei.

 

Coordonatele unui program de MasterMind:

-Fiecare MasterMind se întinde pe durata mai multor întâlniri săptămânale de grup (între 4 și 10 ședințe).

-O întâlnire are 120 de minute.

-Fiecare grup e format din 8 până la 15 persoane.

-Eficiența crescută se datorează în mare măsură elementului de coaching de grup și perioadei în care schimbarea este provocată, urmărită, ajustată, până la cea mai bună variantă a sa.

Pentru detalii suplimentare și colaborări: catalin@catalinstoica.org

Spune-ne ce anume te interesează, lasă-ne datele de contact și ne vom auzi foarte curând.Un Mastermind este o combinație extraordinară între sesiuni de training, brainstorming și coaching de grup. Studiem și ne punem întrebări dintre cele mai potrivite, mai revelatoare. Nu are importanță la ce nivel te afli. Important este că dezvoltarea, succesul, binele nu au limite! Și ar fi păcat să nu vrem mereu mai mult. Iar metodele lui John Maxwell fac întotdeauna minuni! Hai să vezi! Hai Sus!