Leadership Training

Servicii

Leadership Training

Leadership înseamnă abilitatea de a conduce. Persoana cel mai greu de condus ești tu. De asemenea, cea mai importantă conversație pe care o ai în viață este cea cu propria persoană. Ce îți spui ție, în general? Cum îți vorbești despre tine și despre ceilalți atunci când nu te aude nimeni?

John Maxwell este liderul celei mai mari organizații de leadership din lume, autor a peste 70 de cărți dedicate, iar Paul Martinelli este leadership-trainerul cu cea mai dinamică evoluție în consilierea dezvoltării de business - oamenii de la care am învățat direct, în mod susținut, ca membru certificat John Maxwell Team, metode imbatabile de creștere personală și profesională, metode aplicate cu mare succes de creștere a performanțelor.

Atunci când reușești să pui cu adevărat ordine în viața ta, când te străduiești să-ți crești în fiecare zi "pragul limitativ", când te îngrijești de felul și gradul în care influențezi, rezultatele tale și ale echipei tale vor arăta așa cum vrei! Oamenii te vor urma fără să le-o ceri. Vor munci împreună cu tine, nu pentru tine. 

"Totul crește și se prăbușește cu leadershipul, cu abilitatea ta de a conduce." John Maxwell

În companie sau în organizație, în familie sau în grupul de prieteni, poți fi liderul de care oamenii au nevoie, liderul pe care oricine și l-ar dori aproape. Influențează cu succes și cu integritate! Un lider adevărat influențează întotdeauna pe principiul „win-win”. Inteligența Nonverbală este esențială.

Leadershipul reprezintă facilitarea procesului de cristalizare a potențialului în rezultatele dorite, prin organizarea sistematică a talentului pe care îl ai cu siguranță. Învață să iei decizii potrivite!

Organizăm programe de training incredibil de eficiente pe parte de Leadership creativ. Adaptate profilului de personalitate al unui grup. Adaptate nevoilor specifice ale participanților. Pentru ca tu să poți îmbunătăți munca în echipă, claritatea obiectivelor și nivelul de angajament al oamenilor.

Programe bine structurate pentru grupuri din zona de high management, de middle management și din orice mediu care simte nevoia de evoluție, de dezvoltare personală, profesională și financiară. Indiferent cât de mare sau cât de mică e compania, ea are nevoie să o menții constant într-o perfectă stare de sănătate organizațională.

Adu un suflu nou stilului tău de leadership! Strategii și metode testate cu succes de companii internaționale de top pentru a crește încă și mai mult. Tactici de performanță de vârf pentru a avea rezultate profesionale excepționale în vremuri de maximă competitivitate. Perspective noi, instrumente practice și idei aplicabile imediat. 

Leadershipul are legile lui. Nu oamenii au creat aceste legi, ci natura. Oamenii doar le observă, le pun în ordine, le învață, le înțeleg și le aplică pentru a atinge performanțe înalte în echipă și pentru a dezvolta o cultură organizațională solidă în companie. Rămâi puternic în mijlocul turbulențelor și concentrat când apare incertitudinea! Prea mulți lideri își limitează focusul pe zone ca marketingul, strategia și tehnologia. Însă este esențial ca atenția să fie pusă inclusiv pe politici minime, fără confuzii, cu un grad ridicat al integrității și productivității și cu cât mai mici pierderi ale oamenilor buni.

Dacă te putem ajuta în acest sens, contactează-ne să vezi ce soluții uimitoare îți propunem! catalin@catalinstoica.org

Spune-ne ce anume te interesează, lasă-ne datele de contact și ne vom auzi foarte curând.Devino liderul pe care ți-ar plăcea să-l urmezi, comunică ușor și bine, relaționează cu succes și influențează pe principiul "win-win"! Hai să vezi că e imposibil să nu câștigi! Hai Sus!