Coaching Individual

Servicii

Life Coaching

Te-ai săturat de presiunea zilnică, acasă ori la serviciu? Simți că prea puțini oameni te mai înțeleg? Îți vine să renunți la tot și la toate? Trăiești cu impresia că neapărat trebuie să alegi ori o carieră de succes, ori o viață personală împlinită? N-ai idee CÂT DE UȘOR PUTEM SCHIMBA aceste paradigme și, mai ales, cât de bine putem obține ceea ce deocamdată ni se pare Science Fiction. 

Vrei să faci o schimbare majoră în viața ta personală ori profesională și nu știi de unde să începi sau crezi că chiar nu ai cum? Te întrebi de ce nu funcționează planurile pe care ți le-ai făcut de atâtea ori? Vrei să-ți stabilești în mod optim obiective mari, realiste și gata să fie atinse? Te-ai hotărât să-ți trăiești cea mai frumoasă variantă profesională sau antreprenorială? Te aștept să facem minuni pentru tine!

E cazul să transformi toate acele frici care-ți stăpânesc și îți blochează viața. Indiferent ce vârstă ori ce statut socio-profesional ai avea, meriți să fii fericit/ă! Iar dacă ești deja, meriți încă și mai mult! Pentru că fericirea nu are limite.

Am învățat direct de la Christian Simpson, autorul celui mai apreciat program de coaching din lume, de la Carola Muller, trainer acreditat de Institutul Besser-Siegmund din Hamburg, de la Daniel Bichiș, singurul trainer-asistent român al co-fondatorului programării neuro-lingvistice - Richard Bandler, de la dr. Edwin K. Yager, creatorul terapiei subliminale, de la Sean Michael Andrews, expert în hipnoterapie. Am învățat că nu există probleme fără rezolvare. Există doar oameni care nu caută rezolvarea sau care nu cer niciodată ajutor.

Rezolvă-ți blocajele interioare!

Transformă-ți emoțiile, astfel încât ele să devină susținătoare și nu limitatoare!

Modifică-ți convingerile în mod practic, astfel încât să descoperi că poți, că totul pornește de la ceea ce Tu crezi despre lucrurile din viața ta!

Învață ușor să te relaxezi, stimulând resursele de care ai nevoie, orice-ai face!

Îmbunătățește-ți relațiile mult peste cât de bune crezi că pot fi vreodată!

Pentru a-ți manifesta potențialul infinit, pentru a deveni în fiecare zi ceea ce vrei să fii, ai nevoie să-ți răspunzi, mai întâi, la aceste întrebări simple: De ce este important pentru mine să-mi împlinesc acest vis? Ce s-ar întâmpla dacă el nu s-ar împlini? La ce sunt dispus să renunț pentru a obține ceea ce încă nu am? La ce nu sunt gata să renunț pentru a deveni / a avea ceea ce-mi doresc?

Devino, pe bune, eroul vieții tale!

Află-ți vocația, descoperă-ți misiunea personală, înțelege de ce ești aici, ce te poate face fericit/ă și învață să trăiești exact așa cum vrei! E meritul și e obligația ta să fii fericit/ă! Nimic nu te poate împiedica să obții asta într-un timp mai scurt decât îți închipui. Probleme? Ele se pot rezolva dacă Tu decizi să te implici în rezolvare. Chiar acum!

Life coachingul, programarea neuro-lingvistică, inteligența emoțională, terapia subliminală, wing-wave coachingul și hipnoterapia sunt instrumente extraordinare!

Ești pregătit/ă să fii Bine? Caută-mă să descoperim împreună cum și cât de repede!

catalin@catalinstoica.org

Spune-mi ce anume te interesează, lasă-mi datele de contact și ne vom auzi foarte curând.

Nu există blocaj, nu există problemă fără rezolvare, nu există "doar atât se poate". Oricât de bine ți-ar fi, te asigur că-ți poate fi mereu încă și mai și! Indiferent despre ce vorbim. Hai Sus!