Business Coaching

Servicii

Business Coaching

Un Business Coach nu-ți oferă consultanță pe obiectul tău de activitate. Dar îți facilitează găsirea propriilor și celor mai bune soluții. Te ajută să devii cea mai de succes dintre toate variantele tale. Pe bune! Fiindcă altfel, ar trebui să-ți dea banii înapoi, nu se pricepe la ceea ce face.

De la John Maxwell, Paul Martinelli și Ed DeCosta, am învățat în mod direct cum se stimulează resursele umane, cum se descoperă potențial acolo unde un angajat, un manager sau un antreprenor crede că nu mai e nimic de făcut, că are suficientă experiență și știe că nu mai există soluții practice. Că minunile se întâmplă doar în filme, iar în cărți sunt numai lucruri teoretice.

Afacerea ta nu poate fi mai bună decât ești tu însuți. Dacă tu ești în conflict interior cu tine, va fi foarte greu să convingi pe altcineva în mod real și integru.

Atunci când apare oportunitatea, nu mai ai timp să te pregătești. Așa că pregătește-te în fiecare clipă pentru noi și surprinzătoare oportunități! Pregătește-te să crești cu adevărat! Ai curaj să ai curaj! E despre pasiune. Despre inspirație. Despre viață împlinită. Despre obiective atinse.

Succesul în orice domeniu presupune mai întâi stabilirea de relații. Iar asta implică o cât mai bună comunicare cu ceilalți; o comunicare care să treacă dincolo de cuvinte. Cum poți face acest lucru? Stabilind relații la patru niveluri: vizual, intelectual, emoțional și verbal.

Ca trainer în Public Speaking, format de unul dintre cei mai buni din lume - Roddy Galbraith, te pot ajuta să transformi emoțiile limitative într-unele susținătoare, cum nici n-ai crede că e posibil! Siguranță de Sine, Inspirație, Dicție, Atitudine, Organizare, Capacitate Sporită de Învățare. Cu asta te vei alege după ce vom lucra împreună într-un cadru relaxat și incitant. Vei reuși să faci prezentări, să conduci negocieri, să comunici fix ca un profesionist! De unde știu asta? Din experiență personală. Ai Ceva extraordinar în tine și poate nici nu știi că ai. Dar a sosit momentul să descoperi și să-ți crești succesul!

Investește în tine pentru ca afacerea ta să crească în fiecare zi! Deschide noi căi de comunicare cu tine și cu ceilalți! Îndrăznește să observi cum se pot schimba lucrurile atunci când crezi că ele nu au soluții ideale! BA DA, au! Iar eu m-aș bucura cu adevărat să-ți pot facilita găsirea lor, ușor și repede!

catalin@catalinstoica.org

Spune-mi ce anume te interesează, lasă-mi datele de contact și ne vom auzi foarte curând.Un coach nu vine cu soluții la problemele tale. Dar te ajută să le descoperi singur într-un mod fantastic! Astfel încât, din acel moment, să devii propriul tău coach. Să devii sursa de resurse de care ai nevoie! Hai Sus!