Webinar Gratuit: De la frica la curaj pe timp de criza

Evenimente

Vreau să-ți mai fac un cadou. Să profităm împreună de această perioadă ca să devenim mai buni, mai atenți, mai puternici, mai creativi.

Online. Marți, 21 aprilie, de la ora 20.00,

ne vedem într-un webinar INEDIT, gratuit, aici:

https://zoom.us/j/7837725591

 

MINDSET:

DE LA FRICĂ LA CURAJ PE TIMP DE CRIZĂ

Resurse pentru fiecare dintre noi

 

Un program altfel de dezvoltare personală! Urmărim împreună “filmul vieții” lui Brene Brown (aprox. 75 de minute), unul dintre cei mai importanți experți din lume în psihologia fricii și a rușinii, în psihologia vulnerabilității și a curajului. Apoi, descoperim, tot împreună, idei, modalități și înțelegeri noi pentru a traversa cu succes orice fel de criză personală ori socială!

Indiferent ce ni se întâmplă, ceea ce putem cu adevărat controla este reacția noastră la ce ni se întâmplă. Felul în care gândim, alegem și acționăm, astfel încât să ne continuăm evoluția, nu să ne ducem în jos.

#HaiSus, într-un webinar gratuit pentru starea ta de bine, pentru o bună calitate a prezentului și a viitorului tău!

O să-ți placă și te va ajuta mult acest program de-o seară!

Orice-ar fi, Tu fii deasupra! Academia de Bine te susține!

 

DE LA FRICĂ LA CURAJ PE TIMP DE CRIZĂ

Resurse pentru fiecare dintre noi, extrase din “filmul vieții personale”, prezentat de Brene Brown. Eu l-am văzut cam de douăzeci de ori. Deci, trebuie să aibă ceva valoros în el, nu? Smile

Marți seară, o să-ți prindă foarte bine energia cu care ne vom încărca împreună! Punem semințe de Putere și Încredere, pentru ca ele să rodească frumos în viețile noastre.

Ca să obții ce n-ai mai obținut, trebuie să faci ceva ce n-ai mai făcut. Important este să știi CE, CUM, DE CE. Ăsta e rolul meu: să te ajut să-ți dai o direcție, să identifici resurse, să începi a jongla inteligent cu ele, după care să culegi roadele. Pentru că #restulsuntefecte.

 

Sunt Cătălin Stoica, profiler, coach & trainer,

Hai Sus! Orice-ar fi, Tu fii deasupra!!

Participă MARȚI, 21 aprilie, ora 20.00, gratuit, AICI: https://zoom.us/j/7837725591În curând..

Arhiva