NOU Harta Emotiilor

Evenimente

ONLINE.

din 26 august, 9 sesiuni

în fiecare Miercuri, de la ora 20.00

timp de 2 ore/sesiune

maxim 10 participanți

 

ne întâlnim în

HARTA EMOȚIILOR

 

CUM SĂ FACI CU SUCCES

CĂLĂTORIA EROULUI ÎN VIAȚA TA

 

Trăiești cu impresia că realitatea devine imposibilă? Ți se pare că ești singur împotriva tuturor și lumea refuză să te înțeleagă? Nu reușești să te mai motivezi în mod corespunzător? Vrei să comunici mai clar, mai ușor și mai convingător cu partenerul/partenera ta, cu copiii tăi, cu șefii sau angajații tăi, cu clienții, cu persoane cunoscute sau mai puțin cunoscute?

Și totuși... dacă viața ta ar putea să se transforme în mod neașteptat de frumos??? Nu, nu peste noapte, nu există formule magice! Încetează să mai cauți nimicuri și să mai asculți promisiuni mincinoase!

Dar întreabă-te doar atât: DACĂ? Dacă stă în puterea ta să redefinești totul?? Dacă starea ta poate deveni una constant bună?? Dacă oamenii încep să te asculte, să te aprecieze mai mult și să te plătească mai bine?? Dacă devii Eroul câștigător al vieții tale??

Hai să antrenezi și să trăiești pe bune o altă realitate! Hai să fii cel/cea care îi scoate și pe ceilalți din criză! Hai să vezi cum reușesc oamenii care reușesc, indiferent de context! #HaiSus, căci nu mai e timp de pierdut! Acum, mai mult ca oricând, e momentul să ne ridicăm odată pe propriile picioare și să ne asumăm succesul omului fericit! Pentru că nu ne-am născut să fim perfecți… dar ne-am născut să fim fericiți!

Abilitățile Emoționale, culmea! Nu cele tehnice/profesionale, sunt cei mai buni predictori de performanță din viața omului, spun studiile aprofundate și repetate de psihologie și economie comportamentală.

 

Uite doar câteva dintre feedback-urile primite, la final, din partea participanților în alte grupe de #HartaEmotiilor:

"A fost o experiență extraordinară, Cătălin, iar această diplomă îmi va aminti mereu de tot ce am trăit în fiecare sesiune și în timpul fiecărui exercițiu în parte. Recunosc că m-ai zguduit din temelii și a fost nevoie să aduc la suprafață emoții puternice, pe care le făcusem uitate, însă mă simt acum de parcă aș fi renăscut, serios! Și știu că e doar primul pas, dar a fost cel mai important pas pe care l-am făcut vreodată în direcția vindecării emoționale! Abia aștept următorul mastermind! Te felicit din inimă, Cătălin, pentru tot ceea ce ești tu ca OM și pentru felul în care îți trăiești visul! Ești pură inspirație pentru mine și sunt onorată că am oportunitatea să învăț de la tine! Te îmbrățișez cu mare drag, Hai Sus!!!"

Iarka Baițar, profesor

 

“Așa recunoscătoare sunt că te am în viața mea și pentru acest program transformator! Îți mulțumesc că exiști! Acum iar o să plâng uitându-mă la diplomă, căci nu pot să cred că eu, cea de acum 3 ani, atunci când te-am cunoscut, am ajuns cea de astăzi, cu atât de mulți pași înainte! Și daaa, ce oameni extraordinari am avut în grupă cu mine! Iar acel moment cu Laura, fetița de 10 ani... puffff !... a fost GENIAL!”

Julia Roșu, team leader

 

“Viața mea s-a transformat încă și mai mult, Cătălin, mă simt la un alt nivel! Eu, familia mea și echipa mea îți suntem recunoscători pentru tot ceea ce am învățat de la tine și pentru tot ce ai făcut pentru noi! Aștept cu nerăbdare următorul program, Hai Sus!”

Alexandru Chiru, country manager

 

“Dacă acum, știind deja cum este și ce primesc, mi-ai cere un preț dublu pentru acest curs, l-aș plăti fără să clipesc. Mă întreb chiar cum ar fi să mă înscriu din nou în Harta Emoțiilor? Căci știu că experiența ar fi diferită și sigur m-ar ajuta la fel de tare. Hai Sus, Cătălin!”

Daniela Corduman, cadru medical, Valencia (Spania)

 

HARTA EMOȚIILOR reprezintă un program de pace cu emoțiile tale, cu acelea care te apasă în fiecare zi, pet imp de criză sau nu, cu acele emoții care te împiedică să fii Tu, să faci și să obții tot ceea ce poate fi mai bun pentru tine. Profită de această oportunitate și devino mai bun pentru tine, pentru familie, pentru angajatori, angajați, clienți sau parteneri de afaceri!

Un program de gestionare a emoțiilor în direcția câștigătoare. Pentru că rețeta fericirii personale este dată, în primul rând, de inteligența emoțională. TU trebuie să conduci emoțiile, stările, sentimentele și viața, nu ele pe tine! Și știi că faci asta cu succes atunci când îți vine tot mai ușor să nu-ți ieși din fire când alții o fac, să nu te panichezi de câte ori se întâmplă ceva neplăcut, să reduci anxietatea și depresia, să nu manipulezi, să eviți manipularea din partea altora, să conduci ca un Magician.

Deseori, suntem mult prea mulțumiți de noi înșine și veșnic nemulțumiți de alții. Psihologic, e imposibil să fii nemulțumit de toți ceilalți dacă în sufletul tău, în mintea ta e bine, e liniște, e „aer curat”. Nu se poate. Pentru că ce e înăuntru „scapă” continuu în afară, fără să aibă prea mare legătură cu ce e în afară. Vei face Tu tot timpul o legătură – aia care să te scuze pe tine și să-ți alimenteze în continuare furia, frica, tristețea, dezgustul, anxietatea, confuzia.

 

HAI ȘI TU ÎN HARTA EMOȚIILOR!

Să parcurgem împreună distanta de la omul plin de griji, de frici, de furie și de nevoi apăsătoare, la Eroul care se descurcă în orice situație, care știe că el își conduce viața, nu viața pe el, care înțelege că o criză, de orice fel ar fi ea, vine și trece, aducând, poți să crezi? îmbunătățiri reale, măsurabile în viața sa.

#HaiSus, Academia de Bine te susține!

Oamenii – copii sau adulți – fac ceea ce văd! Degeaba le cerem celor din jur să se maturizeze emoțional și comportamental dacă ei nu văd deja la noi inteligență emoțională sau efort conștient de a ne maturiza emoțional puțin câte puțin. Degeaba cerem Înțelepciune - Calm, Încredere, Curaj, Motivație, Bună Dispoziție, Creativitate, Tandrețe, Pasiune, Perseverență, Viziune celor cu care interacționăm zi de zi – acasă ori în mediul de lucru – dacă în starea, atitudinea și comportamentul nostru, lucrurile astea nu se (prea) văd.

 

Abilitățile tale Emoționale

sunt și ele niște mușchi pe care îi antrenezi în mod sănătos și perseverant, și-i faci puternici. După care, ei, mușchii, vor lucra împreună pentru rezultatele tale de excepție – acasă, la serviciu, în afaceri, inclusive în buzunar. Moment în care oamenii vor spune: "Ce noroc ai că ți-a ieșit!". Dar tu știi deja că NU există formule magice, că minunile se pregătesc bine și din timp, că ai reușit pentru că ai făcut acolo unde ei s-au oprit, dar nu le place să recunoască.

 

HARTA EMOȚIILOR REPREZINTĂ O

CĂLĂTORIE A EROULUI DIN TINE

* o experiență puternică de 9 întâlniri săptămânale

* ONLINE

* un MasterMind Grup cu maxim 10 participanți

* câte 2 ore pe întâlnire

* în fiecare seară de miercuri, ora 20.00

* începând cu data de 26 august.

 

Cu oameni care, la fel ca și tine, caută și găsesc soluții nemaigăsite, în loc să vâneze continuu greșeli și vinovați.

 

VEI DEZVOLTA LA TINE CELE 4 APTITUDINI

ALE INTELIGENȚEI EMOȚIONALE:

  • conștiența de sine – capacitatea de a-ți recunoaște emoțiile și sursa/cauza lor reală
  • autocontrolul – capacitatea de a-ți înțelege și gestiona emoțiile în mod câștigător
  • conștiența socială – capacitatea de a observa în mod potrivit emoțiile celorlalți, chiar și atunci când ei caută să le mascheze
  • gestionarea optimă a relațiilor – capacitatea de a conduce conversații și interacțiuni, de a motiva, de obține rezultate cu/alături de ceilalți.

 

Da, vor fi informații foarte valoroase! DAR, cel mai important: ne vom testa continuu, vom aplica mult, vom deprinde obiceiuri extraordinare de înaltă inteligență emoțională în fiecare sesiune în parte!

Exerciții, tehnici, metode prietenoase de conștientizare și îmbunătățire a felului în care îți gestionezi emoțiile, indifferent de situație.

Ne vom responsabiliza și inspira reciproc în grup de support! Te vei ajuta foarte tare pe tine, dar vei putea aplica simplu și cu cei apropiați, inclusive cu copiii, pentru a le da și lor o minunată mână de ajutor!

 

ÎȚI VEI ÎMBUNĂTĂȚI

*nivelul de înțelegere a oamenilor și situațiilor

*comunicarea

*abilitatea de a te motiva pe tine și pe cei de lângă tine

*disciplina

*capacitatea de organizare

*abilitatea de a relaționa din ce în ce mai bine,

căci ești Eroul vieții tale și meriți să ai succes!

Inițiem împreună Călătoria Eroului, în 9 sesiuni a câte 2 ore/sesiune.

Și PRIMEȘTI ULTERIOR ÎNREGISTRAREA AUDIO/VIDEO A FIECĂREI SESIUNI ÎN PARTE, spre a putea aprofunda informația, pentru a avea la îndemână ce s-a studiat, exersat și felul în care s-a exersat.

Ca să obții ceva ce n-ai mai obținut, e nevoie să faci ceva ce n-ai mai făcut. Te voi ajuta să-ți dai o direcție, să identifici resurse, să începi a jongla inteligent cu emoțiile tale, după care să culegi roadele. Pentru că, în viață, #restulsuntefecte.

Costul acestui program este de 300 Euro/pers, TVA inclus.

Și… în același preț, îți mai ofer un BONUS. Încă un program de mastermind... pe film: MASTER OF YOUR EMOTIONS! Studiu de caz - perfecționarea abilităților de Inteligență Emoțională, îmbunătățirea capacității de gestionare a emoțiilor! Minim 5 sesiuni săptămânale! Acest program reprezintă ceva ce n-ai mai întâlnit și e destinat doar celor înscriși în HARTA EMOȚIILOR! Îți va plăcea maxim!

Valoarea acestui program bonus este de 200 Eur, însă Tu îl primești GRATUIT dacă te înscrii în HARTA EMOȚIILOR!

 

Înscrie-te acum printr-un mail la adresa: catalin@catalinstoica.org . În care să-mi lași datele de facturare (persoană fizică sau persoană juridică):

*numele întreg / sau numele firmei

*seria și numărul C.I. / sau codul fiscal

*adresa din C.I. / sau a firmei

*numele băncii din care faci plata,

iar eu îți voi trimite imediat factura proformă pentru a putea face plata.

Sau scrie-mi dacă simți că mai ai nevoie de clarificat câte ceva. Aici sunt și tare mi-ar plăcea să te ajut!

Și încă ceva: dacă la finalul programului de 9 săptămâni simți că NU ai primit/luat ceea ce aveai nevoie, e suficient să-mi spui și îți voi înapoia, fără nicio supărare, întreaga sumă plătită! Întreaga sumă plătită, da? Am scris de două ori ca să înțelegi că nu glumesc, ci e un angajament ferm, foarte serios!

 

#HaiSus și învață cum să-ți schimbi realitatea! Dacă tu schimbi felul în care privești lucrurile, lucrurile la care privești se schimbă într-o mare măsură!

Din 26 august, în fiecare MIERCURI, ora 20.00, ora României

Academia de Bine te susține!

 

Sunt Cătălin Stoica,

profiler, coach, trainer & specialist în hipnoterapieÎn curând..

Arhiva