Mastermind: Triburile, esentiale pentru succes

Evenimente

Îți propui să inspiri, să influențezi, să conduci oameni? Te-ai gândit vreodată că, așa cum spunea John Maxwell, 1 e un număr prea mic pentru rezultate foarte mari? Știi care este acel secret esențial al succesului celor care îl au? TRIBURILE! Grupurile de oameni cu care își petrec timpul! Mediul extern în care se învârt înm fiecare zi, nu din când în când! Valoarea în gândire și în comportament a celor de la care învață.

Oamenii de succes nu-și pierd toată ziua, toată seara la televizor, nu se întâlnesc cu prietenii pentru a discuta încontinuu despre probleme, pierderi, scandaluri, victime, ci își investesc timpul în conversații constructive, în lucruri făcute cu bucurie, în pasiuni și în a stabili relații sănătoase cu cei asemenea lor! 
Dezvoltarea personală nu e un concept abstract sau o chestie de făcut în timpul liber. E un mod de viață!

"Este ușor să ne credem în lucruri pentru că le putem vedea, atinge și ține în mână. Lucrurile par să conteze pentru că sunt aici, chiar acum. Esența triburilor, pe de altă parte, NU sunt lucrurile. Esența este Conectarea." Seth Godin

Lanțul de Masterminduri gratuite, în parteneriat cu Diverta, continuă!

JCI București te invită marți, 12 septembrie, de la ora 19.00, la un MASTERMIND gratuit pe una dintre cele mai bune cărți de leadership pe care le poți citi vreodată: TRIBURI, de Seth Godin. Seth Godin care vine în România, la Sala Palatului, în mai, anul viitor.

E gratuit acest MMastermind, dar poți participa numai dacă te înscrii cu un mesaj privat pe această pagină de facebook - Clubul Cărților de Dezvoltare Personală. Dă și un like paginii dacă-ți place și ți se pare utilă, căci astfel poți fi informat/ă ori de câte ori organizăm ceva ce poate aduce valoare vieții tale. Și chiar ne place să adăugăm valoare în jurul nostru. Avem chiar și un grup de suport pe facebook, cu oameni pentru care dezvoltarea e un obicei, cu idei și materiale utile, în care poți intra numai dacă participi la măcar unul dintre aceste programe de Mastermind organizate în fiecare seară de marți.

În mesajul privat de pe pagina de facebook, scrie-ne simplu: „12 septembrie” și te-am pus pe listă. Funcționăm pe principiul: primul venit, primul servit.  DOAR 10 LOCURI.

Sunt Cătălin Stoicatrainer, coach & speaker din echipa lui John Maxwell, declarat cel mai important expert în Leadership din lume timp de 4 ani la rând, și ne vedem marți seara, la Diverta Unirea. Locul în care ne dezvoltăm împreună! Abia aștept să-ți prilejuiesc noi momente de "aha"! Ele sunt cele care schimbă convingeri, schimbă acțiuni, schimbă rezultate.

Hai Sus! Academia de Bine te susține!

 În curând..

Arhiva