Curs Online: MINDSET REVOLUTION

Evenimente

MINDSET REVOLUTION

8 sesiuni săptămânale, online

din 2 iulie, joi, ora 20.00

 

Un nou nivel al dezvoltării emoționale, cu efecte directe și puternice în crearea unui mindset câștigător. Fiindcă drumul de la Mentalitate la Rezultate e un proces continuu, o implicare de tip 4C: Conștientă, Coerentă, Consistentă, Consecventă.

 

După #HartaEmotiilor, mai facem un salt înainte în propria mentalitate și ne redefinim sistemul de Credințe și Convingeri. Ele s-au născut din experiențe puternic emoționale; iar ele nasc, la rândul lor, decizii și acțiuni. De aici provin rezultatele. Pentru a ne transforma credințele și convingerile, e nevoie să apelăm la strategii care includ emoții. Tot ceea ce s-a instalat emoțional poate fi schimbat doar emoțional.

Cu cât ne asumăm mai tare ceea ce suntem, cu atât vom transforma mai mult ceea ce facem. Iar ceea ce avem este un efect direct al primelor două, nu invers! Ne-ar plăcea ca întâi să avem, pentru ca apoi să facem și să devenim. Dar nu funcționează. Totul începe cu verbul "a fi". Dacă eu sunt/devin, restul crește parcă de la sine.

N-am mai apucat să vin cu detalii despre acest program - mod de desfășurare, îmbunătățirea inteligenței emoționale prin tehnici hipnotice, autoprogramare conștientă, dar și subliminală, preț, număr de participanți,... căci toate locurile s-au ocupat deja. Smile Aș vrea să spun că-mi pare rău, dar nu pot, căci mă bucur nespus văzând că oamenii înțeleg să facă din dezvoltarea lor obiectivul obiectivelor. Construim împreună, ne bucurăm împreună! Și, foarte important, rezultatele nu întârzie să apară! Pentru fiecare participant, Mindset Revolution reprezintă trecerea la un alt nivel personal în succesul fericit.

Sunt Cătălin Stoica, profiler, coach & trainer în echipa lui John Maxwell

#HaiSus! Academia de Bine te susține!