Curs Online: HARTA EMOTIILOR

Evenimente

ONLINE.

din 23 Aprilie, 8 Sesiuni

în fiecare Joi

de la ora 20.00

timp de 2 ore/sesiune

maxim 10 participanți

 

ne întâlnim în

HARTA EMOȚIILOR.

Cum să faci cu succes

Călătoria Eroului în viața ta

 

Pandemia ne sperie. Criza ne descurajează. Lumea din jur ne atacă într-un fel sau altul. Trăim cu impresia că realitatea devine imposibilă.

Hai să antrenezi o altă realitate în viața ta! Hai să fii cel/cea care îi scoate și pe ceilalți din criză! Hai să vezi cum reușesc oamenii care reușesc, indiferent de context! #HaiSus, căci nu mai e timp de pierdut!

Abia am început acest program, cu un grup, săptămâna trecută. Cei care mi-au scris: “Cătălin, sigur nu mai ai un loc???” m-au determinat să mai formez o super gașcă de Oameni care-și doresc să fie cât mai Deștepți Emoțional!

HARTA EMOȚIILOR reprezintă un program de pace cu emoțiile tale, care te apasă în fiecare zi, pe timp de criză sau nu, închis în casă ori în drumurile viitoare pe afară. Căci vom reveni la ele, la drumuri, într-o bună zi. Profită cu adevărat de statul în casă și devino mai bun pentru tine, pentru familie, pentru angajatori, angajați sau parteneri de afaceri!

Un program de punere a emoțiilor în ordine și cantitate câștigătoare. Pentru că rețeta fericirii personale este dată inteligența ta emoțională. TU trebuie să conduci emoțiile, stările, sentimentele și viața, nu ele pe tine!

Deseori, suntem mult prea mulțumiți de noi înșine și veșnic nemulțumiți de alții. Psihologic, e imposibil să fii nemulțumit de toți ceilalți dacă în sufletul tău, în mintea ta e bine, e liniște, e „aer curat”. Nu se poate. Pentru că ce e înăuntru „scapă” continuu în afară, fără să aibă prea mare legătură cu ce e în afară. Vei face Tu tot timpul o legătură – aia care să te scuze pe tine și să-ți alimenteze în continuare furia, frica, tristețea, dezgustul, anxietate, confuzia.


Hai și tu în HARTA EMOȚIILOR!

Să parcurgem împreună distanța de la omul plin de griji, de frici, de furie și de nevoi apăsătoare, la Eroul care se descurcă în orice situație, care știe că el își conduce viața, nu viața pe el, care înțelege că o criză, de orice fel ar fi ea, vine și trece, aducând, poți să crezi? îmbunătățiri reale, măsurabile în viața sa.

#HaiSus, Academia de Bine te susține!

Oamenii – copii sau adulți – fac ceea ce văd! Degeaba le cerem celor din jur să se maturizeze emoțional și comportamental dacă ei nu văd deja la noi inteligență emoțională sau efort conștient de a ne maturiza emoțional puțin câte puțin. Degeaba cerem Înțelepciune - Calm, Încredere, Curaj, Bună Dispoziție, Creativitate, Tandrețe, Pasiune, Perseverență, Viziune celor cu care interacționăm zi de zi – acasă ori în mediul de lucru – dacă în starea, atitudinea și comportamentul nostru, lucrurile astea nu se (prea) văd.

 

Abilitățile Emoționale, culmea! nu cele tehnice/profesionale,

sunt cei mai buni predictori de performanță din viața omului,

spun studiile aprofundate de psihologie și economie comportamentală.

Abilitățile tale Emoționale sunt și ele niște mușchi pe care îi antrenezi în mod sănătos și perseverent, și-i faci puternici. După care, ei, mușchii ăștia, vor lucra împreună pentru rezultatele tale de excepție – acasă, la serviciu, în afaceri, inclusiv în buzunar. Moment în care oamenii vor spune: "Ce noroc ai că ți-a ieșit!". Dar tu știi deja că NU există formule magice, că minunile se pregătesc bine și din timp, că ai reușit pentru că ai făcut acolo unde ei s-au oprit, dar nu le place să recunoască.

 

HARTA EMOȚIILOR reprezintă o Călătorie a Eroului din Tine

*o experiență puternică de 8 întâlniri săptămânale

*ONLINE

*un MasterMind Group cu MAXIM 10 participanți

*câte 2 ore pe întâlnire

*în fiecare seară de joi, ora 20.00

*începând cu data de 23 aprilie.

 

Cu oameni care, la fel ca și tine, caută și găsesc soluții nemaigăsite, în loc să vâneze continuu greșeli și vinovați.

 

Vei dezvolta cele 4 aptitudini ale Eroului:

*conștiența de sine

*autocontrolul, gestionarea propriilor emoții

*conștiența socială

*gestionarea câștigătoare a relațiilor și a emoțiilor celorlalți.

 

Da, vor fi informații foarte valoroase! DAR, cel mai important: ne vom testa, vom aplica mult, în fiecare sesiune în parte!

Exerciții, tehnici, metode prietenoase de conștientizare și îmbunătățire a felului în care îți gestionezi emoțiile, indiferent de situație.

Ne vom responsabiliza și inspira reciproc! Te vei ajuta foarte tare pe tine, dar vei putea aplica simplu și cu cei apropiați, inclusiv cu copiii, pentru a le da și lor o minunată mână de ajutor!

 

Îți vei îmbunătăți în mod clar

*nivelul de înțelegere

*disciplina

*capacitatea de organizare

*abilitatea de a relaționa din ce în ce mai bine,

căci ești Eroul vieții tale și meriți să ai succes!

Inițiem împreună Călătoria Eroului, în 8 sesiuni a câte 2 ore/sesiune.

Și PRIMEȘTI ULTERIOR ÎNREGISTRAREA AUDIO/VIDEO A FIECĂREI SESIUNI ÎN PARTE, spre a putea aprofunda informația, pentru a avea la îndemână ce s-a studiat, exersat și felul în care s-a exersat.

Ca să obții ceva ce n-ai mai obținut, e nevoie să faci ceva ce n-ai mai făcut. Te voi ajuta să-ți dai o direcție, să identifici resurse, să începi a jongla inteligent cu emoțiile tale, după care să culegi roadele. Pentru că, în viață, #restulsuntefecte.

Costul acestui program este de 300 Euro/pers, TVA inclus. 

Și... îți mai ofer un BONUS. Încă un program de mastermind... pe film: MASTER OF YOUR EMOTIONS! Studiu de caz - perfecționarea abilităților de Inteligență Emoțională, îmbunătățirea capacității de gestionare a emoțiilor! Minim 5 sesiuni săptămânale! Acest program reprezintă ceva ce n-ai mai întâlnit și e destinat doar celor înscriși în HARTA EMOȚIILOR!

Valoarea acestui program bonus este de 200 Eur. Însă Tu îl primești GRATUIT dacă te înscrii în HARTA EMOȚIILOR!

 

Înscrie-te acum printr-un mail la adresa: catalin@catalinstoica.org . În care să-mi lași datele de facturare (persoană fizică sau persoană juridică):

*numele întreg

*seria și numărul C.I.

*adresa

*numele băncii din care faci plata,

iar eu îți voi trimite imediat factura proformă pentru a putea face plata.

Sau scrie-mi dacă simți că mai ai nevoie de clarificat câte ceva. Aici sunt și tare mi-ar plăcea să te ajut!

Și încă ceva: dacă la finalul programului de 8 săptămâni simți că NU ai primit/luat ceea ce aveai nevoie, e suficient să-mi spui și îți voi înapoia, fără nicio supărare, întreaga sumă plătită! Întreaga sumă plătită, da? Am scris de două ori ca să înțelegi că nu glumesc.#HaiSus și învață cum să-ți schimbi realitatea!

Din 23 aprilie, în fiecare JOI, ora 20.00

Academia de Bine te susține!În curând..

Arhiva