Cele 5 Legi Spirituale ale Succesului Fericit

Evenimente

ONLINE

din 15 august

5 Sesiuni Live

în fiecare Luni

de la ora 19.00

timp de 90 min/sesiune

 

HAI SUS cu

 

CELE 5 LEGI SPIRITUALE

ALE SUCCESULUI FERICIT

 

Avem 5 legi spirituale ale succesului fericit. Principii, legi universale. Ca o fundație pentru tot ce există. Și chiar dacă n-ai vrea să le respecți, ele te obligă. Pentru că funcționarea a tot și toate – corpuri vii sau nevii - se bazează pe ele. Și nu le putem separa, sunt întrețesute în existența fiecăruia dintre noi.

Per total, e vorba de a deveni cât mai bine cu tine și cu tot ce te-nconjoară. Iar dacă reușești asta cu adevărat, ai să descoperi cum viața ți se tot schimbă în cascadă:

cât mai bine în relația de cuplu,

cât mai bine în familie,

cât mai bine în carieră,

cât mai bine cu banii,

cât mai bine cu sănătatea,

mai bine pentru cât mai bine.

 

Le luăm pe rând. Acordăm câte o sesiune întreagă fiecărei legi în parte. Una pe săptămână. Cu discuții pe cazuri concrete și coaching de grup – tehnici de vindecare și dezvoltare spirituală și emoțională. Fii pregătit/ă să simți o energie nouă, transformatoare! Fii pregătit/ă să lucrăm cu transa hipnotică de relaxare și accesare de resurse, creare de soluții noi, impuls pentru acțiune.

Te invit într-o călătorie de 5 săptămâni, menită să mai îmbunătățească ceva important în tine și în viața ta. Nu, eu nu-ți voi garanta niciodată miracole de pe-o zi pe alta, fiindcă așa ceva NU există. Când apare un miracol, înseamnă că beneficiarul său s-a pregătit mult timp înainte, a trecut printr-un proces serios, constant de schimbare din multe puncte de vedere. Eu cred foarte tare în proces. Tocmai ce descopăr acum, în lunile iulie, august, că rezultatele mele de astăzi, din această perioadă se datorează unui proces greu, foarte greu, început cu aproape 11 ani în urmă. Atunci era îngrozitor, mă întrebam ce mai caut eu în viața mea, unde e Dumnezeu dacă e. Procesul e departe de a se fi terminat; însă nu-l mai percep deloc atât de greu. Iar Dumnezeu e aici, lângă mine, îl simt, mă ghidează cu ajutorul acestor 5 legi.

 

Am lucrat în cele mai mari trusturi media din România. Producție și emisie de radio, televiziune, presă scrisă, organizare de evenimente, marketing, resurse umane, management. Îmi plăcea enorm ce făceam înainte; dar nu aș mai da, cred, niciodată ce fac acum pe ce făceam înainte. Pentru că între timp, am devenit mai conștient de mine, de relațiile mele, de activitatea mea profesională, de banii mei, de greșelile și eșecurile mele, de evoluția mea într-o direcție sau alta. Accept mult mai ușor că o greșeală, un eșec face parte din succesul meu fericit. E greu să pun în cuvinte ce stare am acum când spun că sunt bine față de ce stare aveam în urmă cu 10, cu 15, cu 20 de ani când spuneam că sunt bine. Acum, chiar înțeleg ce înseamnă BINE, pentru că îl experimentez în formele sale cele mai profunde, mai curate, mai sănătoase.

 

În 5 săptămâni, atât pot să garantez: că mintea ta, sufletul tău, viața ta vor avea parte de mult uau! Totul începe în minte și în suflet. Restul sunt efecte. Iar dacă vei experimenta miracole, asta ți se va datora, se va datora implicării tale conștiente și disciplinate.

Din 15 august, câte 90 de minute în fiecare luni seară, de la ora 19.00, te invit să facem magie cu mințile și cu sufletele noastre și ale celorlalți! Alăturarea unor energii de calitate va duce la ceva memorabil pentru fiecare participant! Va fi un program pentru tine, oricare ți-ar fi nevoile concrete acum! Dacă simți o scânteie în interior care-ți aprinde curiozitatea și dorința de ceva nou, de ceva deosebit în viața ta, #HaiSus, înscrie-te cât mai repede!

 

Costul total este de 200 de lei. DAR, dacă te înscrii până pe 10 august, plătești și mai puțin: doar 100 de lei. 20 de lei pe sesiune. Atât.

Grăbește-te, profită de o ofertă cum eu n-am mai făcut niciodată până acum!

Te aștept cu drag, sunt pregătit de o călătorie memorabilă a succesului nostru fericit! Hai și tu, scrie-mi un mail simplu la

catalin@catalinstoica.org

cu mesajul: #5Legi

și lasă-mi datele de facturare (persoană fizică sau persoană juridică):
*numele întreg / sau numele firmei
*seria și numărul C.I. / sau codul fiscal
*adresa
*numele băncii din care faci plata,

iar eu îți voi trimite imediat factura proformă pentru a putea face plata.

 

#HaiSus, căci în partea de sus a scării nu va fi niciodată aglomerație ca jos.

 Din 15 august, live în fiecare seară de luni, ora 19.00

#AcademiaDeBine te susține!

 

Sunt Cătălin Stoica și sunt prietenul tău!

coach în inteligența emoțională & spirituală & specialist în hipnoterapie