Toate/2015 • Tu impreuna cu Ceilalti, nu Tu vs Ceilalti

  Tu impreuna cu Ceilalti, nu Tu vs Ceilalti

  18-11-2015

  Caută să te înconjori de oameni mai buni decât tine, ca să poți învăța de la ei! Caută să devii cea mai bună variantă a ta, ca să-i molipsești și pe ceilalți!

  Mai mult 354
 • E scara ta, profita de ea!

  E scara ta, profita de ea!

  17-11-2015

  Sunt situații în care o treaptă pe zi înseamnă mult. Sunt zile în care poți și ai nevoie să urci toată scara. Sunt scări mai abrupte și scări mai domoale. Sunt trepte mai înalte și trepte mai scunde. Important este să nu te oprești niciodată! E scara ta, profită de ea! Hai Sus!

  Mai mult 607
 • Acum e mai important decât Mâine

  Acum e mai important decât Mâine

  16-11-2015

  Când nu știi ce să faci cu ceea ce ai acum, nu vei ști ce să faci nici cu ceea ce vei avea din belșug. Când nu dai din ce ai, nu vei da nici din ce vei avea, oricât vei avea.

  Mai mult 336
 • Rosewater. Transpiratie cu apa de trandafiri

  Rosewater. Transpiratie cu apa de trandafiri

  15-11-2015

  "Baba Akbar: Nu trebuie sa-i iei doar sângele, Javadi. Trebuie sa-i iei speranta." Când suntem gata să dăm "sentința" împotriva cuiva, oricui, să ne mai punem o întrebare: nu cumva mă comport la fel ca el? nu există riscul să mă caracterizeze exact ceea ce nu-mi place deloc la el?

  Mai mult 434
 • In astfel de situatii se probeaza inteligenta emotionala

  In astfel de situatii se probeaza inteligenta emotionala

  15-11-2015

  Întreabă-te cum ar arăta situația foarte bine după o lună, după un an, după zece. Caută să o descoperi în detaliu în mintea ta (cu imagini, cu sunete, cu senzații, cu atingeri, cu mediul potrivit) și începe să vezi cum, acolo în imaginație, apar și mici soluții.

  Mai mult 527
 • Totul se transforma

  Totul se transforma

  14-11-2015

  Trăim într-o lume din ce în ce mai complicată. Provocările sunt din ce în ce mai mari, bune sau rele. Viața te ia prin surprindere, te pune în situații în care nu ai mai fost, te obligă să gândești, să simți și să acționezi așa cum poate nu credeai că poți ori că ești pregătit să o faci.

  Mai mult 343
 • Ce sunt rezultatele

  Ce sunt rezultatele

  13-11-2015

  E greu de acceptat. E neplăcut să conștientizezi că, în tine, ceva are nevoie de maturizare, de ajustare, de schimbare.

  Mai mult 374
 • Altfel despre Colectiv

  Altfel despre Colectiv

  13-11-2015

  "Și da, noi, ăștia tineri... am intrat în hrube din astea de atâtea ori... am urlat și am dansat... și poate că am știut că, băi, nu e în regulă cu ieșirile... dar, cand ești tânăr, te gândești mai mult la viață decât la moarte."

  Mai mult 372
 • Fabrica de noroc în viata esti tu însuti

  Fabrica de noroc în viata esti tu însuti

  12-11-2015

  Ai curaj să recunoști că, dacă nu-ți merge așa cum ți-ai dori, ți se datorează în primul rând ție! Ai curaj să profiți de orice oportunitate, să te ridici de pe scaun și să faci lucrurile să se întâmple! Ai curaj să eșuezi și să mergi mai departe, știind clar că data viitoare va fi mai bine!

  Mai mult 524