Toate/2015 • Invatarea include punerea in practica si o minima schimbare

  Invatarea include punerea in practica si o minima schimbare

  25-11-2015

  Daca stai prea aproape, n-ai sa vezi decat ca ala e un boschet imens, ca a crescut acolo ca fraierul si ca nu reprezinta nimic placut pentru nimeni. Citeste articolul ca sa te întelegi mai bine in situatii conflictuale.

  Mai mult 381
 • Fii ceea ce vrei sa ai

  Fii ceea ce vrei sa ai

  25-11-2015

  Fericirea circula din tine spre lumea exterioara. Dacă tu crezi ca e invers, nu vei fi decat rareori fericit cu fericirea ta.

  Mai mult 328
 • De ce ti-e frica?

  De ce ti-e frica?

  24-11-2015

  Priveste-te intr-o oglinda imaginara. Da-ti voie sa fii sincer cu tine. Ia în calcul ca orice dependenta are rezultate foarte neplacute. Cand te...

  Mai mult 372
 • Reunoscator pentru zile extraordinare

  Reunoscator pentru zile extraordinare

  23-11-2015

  Pentru o săptămână incredibil de frumoasă, recomand din inimă două medicamente ieftine și cu efect garantat: dăruirea și recunoștința. Eu le folosesc încontinuu și n-ai idee cât de bine mă simt în fiecare zi! :) Citește articolul să vezi ce mi s-a întâmplat. Și să nu uit: îți mulțumesc!

  Mai mult 355
 • Lars and the Real Girl. Ce e iubirea adevarata?

  Lars and the Real Girl. Ce e iubirea adevarata?

  22-11-2015

  Într-o... bună zi, aș vrea să-i zic... dar eu știu dacă e neapărat bună? Lars ciocăne în ușa fratelui și-i spune că are o invitată la el acasă. O prietenă venită de departe, cunoscută pe internet. În scaun cu rotile, religioasă, asistentă medicală și cam tăcută. O cheamă Bianca. "Pot să vin cu ea la voi, la cină?"

  Mai mult 422
 • Cum ramane cu schimbarea?

  Cum ramane cu schimbarea?

  21-11-2015

  Prea des, din cererile noastre lipsește simpla formulare "te rog". Lipsește dorința de conectare reală cu ceilalți. Ăsta e primul semn că îți pasă de ei: să le acorzi respect, indiferent dacă îi cunoști sau nu, dacă îl merită sau nu, dacă ei ți-l acordă ție sau nu.

  Mai mult 341
 • Cine e de acord cu educatia n-o întrerupe niciodata

  Cine e de acord cu educatia n-o întrerupe niciodata

  20-11-2015

  (Auto)educația nu se termină niciodată. Când ai încetat de înveți, să experimentezi intenționat, să te dezvolți personal și profesional, ai încetat categoric să ai succes. Și vei căuta scuze, în loc să cauți o cale de a continua să te dezvolți.

  Mai mult 401
 • Ca schimbarea ta nu-i nicio alta solutie de buna!

  Ca schimbarea ta nu-i nicio alta solutie de buna!

  19-11-2015

  Oamenii care te înconjoară reprezintă efectul a ceea ce tu ești în viața de zi cu zi. Dacă vrei ca ei să se schimbe pe ei sau dacă vrei să apară alții, soluția e aceeași: schimbă-te tu! Mereu tu. Sună obositor, nu? Dar e singura cale către succes, către mai bine, către fericire!

  Mai mult 374
 • Instrument concret de evolutie personala si profesionala

  Instrument concret de evolutie personala si profesionala

  19-11-2015

  Succesul nu aduce întotdeauna cu sine și fericirea. Poți avea succes, dar el să nu-ți dea starea de bine la care te-ai aștepta. De ce? Pentru că nu cauți să obții rezultatele de succes dezvoltându-te personal în fiecare zi.

  Mai mult 473