Toate/2015 • Succesul nu e o intamplare

  Succesul nu e o intamplare

  16-12-2015

  Prima schimbare e cea de atitudine. Atitudinea fata de valorile tale, atitudinea fata de tine, atitudinea fata de oameni, atitudinea fata de tot ce te inconjoara.

  Mai mult 472
 • Simte de ce faci ceea ce faci

  Simte de ce faci ceea ce faci

  15-12-2015

  Motivele potrivite nu sunt intotdeauna logice. Sau au logica lor aparte. Dar trebuie sa simti ca asa iti faci bine, ca astfel devii un om mai liber, mai implinit, mai bun, mai de succes, mai fericit. Mai fericit, nu mai atasat de ceva care creeaza dependenta bolnavicioasa.

  Mai mult 391
 • Care sunt limitele tale

  Care sunt limitele tale

  14-12-2015

  Adu-ti fricile in lumina, oricat de mari si de multe ar fi ele. Priveste-le in fata si observa ca fricilor le e frica de tine. Cand ai curajul sa faci acel lucru de care te temi cel mai tare, vei constata ca starea ti se schimba, ca poti face foarte bine ce nu credeai vreodata ca ai sa poti si ca te temeai fara motiv.

  Mai mult 376
 • Ziua unui zambet larg

  Ziua unui zambet larg

  13-12-2015

  Zambetul poate fi sarea si piperul succesului. Orice om cauta sa se alature celor care zambesc pentru a se molipsi el insusi. Zambetul descrie o atitudine.

  Mai mult 1079
 • Norocul tau esti intotdeauna Tu!

  Norocul tau esti intotdeauna Tu!

  13-12-2015

  În mințile noastre, toate sunt imagini, sunete, simțăminte, simboluri, sugestii, valori... Ține cont cu ce-ți hrănești mintea zi de zi! Ce-i dai să rumege? Idei bune, salvatoare, creative, câștigătoare... sau griji, probleme, vinovați? Care crezi că e varianta câștigătoare dintre astea două? Nu mai crede în noroc, că nu există! Norocul tău ești întotdeauna TU!

  Mai mult 358
 • Margin Call. La limita

  Margin Call. La limita

  12-12-2015

  E interesant cand stau fata-n fata doi lideri reali. Si unul cedeaza fricii. Si parca te intrebi de ce cel care cedeaza si nu celalalt?

  Mai mult 413
 • Diferente

  Diferente

  11-12-2015

  Cauta sa realizezi, nu doar sa faci! Fiindca intre cele doua e o diferenta cam mare. Poti sa faci o multime de lucruri, dar sa nu realizezi nimic.

  Mai mult 455
 • Tu ce alegi in viata ta?

  Tu ce alegi in viata ta?

  10-12-2015

  Orice parere ai avea, poti avea un job sau un business pentru ca ala ti s-a spus ca e cel mai potrivit pentru tine, ca e traditie in familie sau ca e tot ce poti face tu mai bine in viata asta... sau poti avea un...

  Mai mult 443
 • Tu cum asculti cand asculti?

  Tu cum asculti cand asculti?

  09-12-2015

  A asculta nu inseamna neaparat a auzi. Si aici se intrerupe, de obicei, comunicarea. Unul vorbeste, celalalt se...

  Mai mult 378