Toate/2015 • Pentru ca imediat se face 2016

  Pentru ca imediat se face 2016

  30-12-2015

  NU UITA: in functie de cum alegi tu sa privesti un om, un lucru, o intamplare, un obiectiv, un an, in functie de perceptia ta, asa vor arata in cea mai mare parte omul, lucrul, intamplarea, obiectivul, anul. Daca te observi privind cu scepticism, cu tristete, cu frica sau cu furie, vei fi in stare sa recunosti si sa te focusezi mai degraba pe eticheta pe care deja ai pus-o, in mod constient sau inconstient.

  Mai mult 459
 • Pisica introspectiva

  Pisica introspectiva

  30-12-2015

  Chia si ea isi pune intrebari? Chiar si ea...

  Mai mult 702
 • Astea-s problemele, astea-s resursele

  Astea-s problemele, astea-s resursele

  30-12-2015

  Din toata experienta mea si din toata experienta altora care mi-a fost si mie drept invatatura, am constatat care sunt cele mai des intalnite probleme in vietile oamenilor, cum se traduc ele si ce resurse ar fi nevoie sa activeze acele persoane, astfel incat sa-si poata trai maretia, succesul, fericirea pentru care s-au nascut.

  Mai mult 414
 • METODA eficienta pentru Succesul Tau in 2016

  METODA eficienta pentru Succesul Tau in 2016

  29-12-2015

  Fii atent ce simplu poti reusi! Sa devii bogat, sa te bucuri de relatia ta de cuplu, sa fii admirat si respectat de prieteni, la serviciu sau in business. Scrie tot. Scrie mare. Scrie ordonat. Scrie colorat (dacă vrei). Scrie astfel incat sa poti revedea chiar si pe repede inainte cuvintele, propozitiile ori frazele cheie.

  Mai mult 429
 • Nu mai astepta, ca-ti asteapta norocul

  Nu mai astepta, ca-ti asteapta norocul

  29-12-2015

  Suntem pe final de an. La ora intrebarilor. Si a raspunsurilor sincere. La ora evaluarii obiective, detasate... si a schimbarii. Schimbarea nu e doar posibila; e inevitabila. Fa-o tu, in mod constient, cu riscurile de rigoare, nu lasa viata sa o faca pentru tine, caci s-ar putea sa nu-ti placa.

  Mai mult 405
 • De unde vin noi solutii? Din creativitate

  De unde vin noi solutii? Din creativitate

  28-12-2015

  Orice-ai crede, orice-ai face, orice ti s-ar intampla, nu accepta ca esecul e capat de drum sau ca problemele cu care te confrunti sunt de nerezolvat. Trage-ti sufletul, ridica-te si ia-o de la capat! Viata abia asteapta sa-i arati ce poti!

  Mai mult 469
 • The Lobster. Care homar?

  The Lobster. Care homar?

  27-12-2015

  O lupta intre doua lumi si cate o lupta in fiecare din ele. Cum ti s-ar parea mai usor sa traiesti: intr-o lume care...

  Mai mult 517
 • Ai grija de clipe!

  Ai grija de clipe!

  27-12-2015

  Ne plac intregurile. Vrem mereu totul dintr-o data. Vrem mereu acum si sa nu se termine niciodata. Dar asta ar fi impotriva naturii. Orice intreg se construieste pas cu pas, in fiecare zi, din tot ce noi suntem pregatiti sa-l construim.

  Mai mult 747
 • Ce inseamna manipularea? Testul Asch

  Ce inseamna manipularea? Testul Asch

  24-12-2015

  Fiecare dintre noi manipuleaza, mai mult sau mai putin, de zeci de ori pe zi, pe cate cineva. In filmuletul de mai jos, e studiata implicit legea conformarii din psihologia persuasiunii.

  Mai mult 535