Filme despre Tine/2016 • Irrational Man. Irationalul are ratiunea lui

  Irrational Man. Irationalul are ratiunea lui

  17-01-2016

  „În fiecare zi iei niște decizii. Ai libertatea de a alege. Poți alege să faci orice sau să nu faci nimic. Iar acest sentiment de libertate creează o senzație de teamă. De amețeală. Anxietatea e amețeala dată de libertate.”

  Mai mult 340
 • An Inspector Calls. E mai usor sa previi. Orice.

  An Inspector Calls. E mai usor sa previi. Orice.

  09-01-2016

  Oamenii regretă nu atât pentru că au greșit, ci mai degrabă regretă faptul că li s-a descoperit greșeala. Iar asta nu are nicio legătură cu poziția socială. Are legătură cu caracterul fiecăruia dintre noi. Sau...

  Mai mult 433
 • Vrei in Matrix?

  Vrei in Matrix?

  08-01-2016

  Ai răbdarea și dorința să înțelegi tu însuți că există sau nu cu adevărat o matrice și ce anume înseamnă. Să trăiești propria realitate, fără să iei neapărat de bun ce ți se spune până ce nu încerci.

  Mai mult 420
 • The Hateful Eight. Gloante si organe proaspete

  The Hateful Eight. Gloante si organe proaspete

  03-01-2016

  Niste vanatori de recompense, o ucigasa de exemplare umane, un viitor serif, un presupus calau, un probabil fost general, un hangiu de ocazie... Niciunul usa de biserica. Si atunci, cu cine sa tii? Caci asta tinde mintea sa faca de fiecare data cand e aruncata intr-o poveste: sa tina cu cineva, sa gaseasca eroul perfect pozitiv.

  Mai mult 430
 • Adultii trebuie sa reinvete sa riste

  Adultii trebuie sa reinvete sa riste

  03-01-2016

  Micul Print. Stii cartea lui Antoine de Saint-Exupery? Probabil una dintre cele mai bune scrise vreodata atat pentru copii, cat si pentru adulti. In 2015, s-a facut un nou film cu povestea bazata pe aceasta carte. Un film de animatie. Una dintre cele mai frumoase metafore pe care le-am vazut in ultima vreme.

  Mai mult 403