Filme despre Tine • Lars and the Real Girl. Ce e iubirea adevarata?

  Lars and the Real Girl. Ce e iubirea adevarata?

  22-11-2015

  Într-o... bună zi, aș vrea să-i zic... dar eu știu dacă e neapărat bună? Lars ciocăne în ușa fratelui și-i spune că are o invitată la el acasă. O prietenă venită de departe, cunoscută pe internet. În scaun cu rotile, religioasă, asistentă medicală și cam tăcută. O cheamă Bianca. "Pot să vin cu ea la voi, la cină?"

  Mai mult 422
 • Rosewater. Transpiratie cu apa de trandafiri

  Rosewater. Transpiratie cu apa de trandafiri

  15-11-2015

  "Baba Akbar: Nu trebuie sa-i iei doar sângele, Javadi. Trebuie sa-i iei speranta." Când suntem gata să dăm "sentința" împotriva cuiva, oricui, să ne mai punem o întrebare: nu cumva mă comport la fel ca el? nu există riscul să mă caracterizeze exact ceea ce nu-mi place deloc la el?

  Mai mult 422
 • Timbuktu. Dreptul de a respira

  Timbuktu. Dreptul de a respira

  07-11-2015

  Toya: Și tata e mare, puternic... și, dacă încă trăiește, este pentru că el cântă la chitară... Nu e dintre cei care fac razboiul. Cei care fac razboi mor repede.

  Mai mult 451
 • The Adjustment Bureau. Gardienii Destinului

  The Adjustment Bureau. Gardienii Destinului

  25-10-2015

  "Cei mai multi merg pe o cale construita fara contributia lor. Se tem sa exploreze o alta. Dar, din când în când, apar oameni care trec peste toate obstacolele întâlnite în noul drum. Oameni ce realizează ca liberul arbitru e un dar pe care vor sti sa-l folosească doar daca vor lupta pentru el."

  Mai mult 404
 • Aferim! Mai bun decât îti închipui!

  Aferim! Mai bun decât îti închipui!

  10-10-2015

  Zapciul: Dă și dumneata 8 mahmudele pe el și să-l stăpânești sănătos. Boierul: N-ai hârtii la el, nu-ți dau mai mult de 4 mahmudele. Zapciul: Așa puțin?! Da’ ce-i gaină, bre? E și el rob. Hai, 5 mahmudele, măcar!

  Mai mult 357
 • Clouds of Sils Maria. Sarpele din viata unui om

  Clouds of Sils Maria. Sarpele din viata unui om

  03-10-2015

  E greu să lași în urmă, e greu să renunți, e greu să predai ștafeta. Tinerețea își poate permite să greșească la fel, dar maturitatea nu poate fi maturitate dacă nu învață din greșeli.

  Mai mult 332
 • Liberal Arts. Liberalizarea emotiilor

  Liberal Arts. Liberalizarea emotiilor

  12-09-2015

  Te poți simți ca la 19 ani. Sau poți vrea să ai încă o dată 19. Dar dă valoare vârstei din buletin, profită de toată experiența pe care o ai și fă-te un om împlinit! Dacă te umpli de regrete, se cheamă că nu experiență ai, ci doar vechime. :)

  Mai mult 368
 • Another Earth. Te-ai muta pe un alt Pământ?

  Another Earth. Te-ai muta pe un alt Pământ?

  05-09-2015

  "Cel mai mare mister… nu e nici în lucrurile mici, nici în cele mari; nu e în ceea ce căutăm mereu în afara noastră. Cel mai mare mister… suntem noi. Dacă ne-am vedea de aproape, oare ne-am putea recunoaște?"

  Mai mult 398
 • The Fountain. Există viață după viață?

  The Fountain. Există viață după viață?

  29-08-2015

  Dr. Lilian: Cei mai mulți dintre noi sfârșesc prin a ieși din viață la fel cum au intrat, dând din mâini, din picioare și țipând.

  Mai mult 382