Pentru că, psihologic, oamenii uită deseori ceva ce le arăți sau ce le spui, dar nu uită niciodată cum îi faci să se simtă. Emoția ancorează informația și o transformă în acțiune.
Mai mult 938În cel puțin 90% din cazuri, intri în panică. Îți umpli mintea cu scenarii groaznice, trăiești tristețea la cote tot mai alarmante, te agiți ca să vezi ce înseamnă asta, ce poți face, cum te poți salva.
Mai mult 465Pe astfel de setări mental-emoționale din mintea subconștientă se bazează foarte tare manipularea. Extrem de caracteristică celor mai importante două canale de expunere la ora actuală: televiziunea și facebook-ul. Mulți oameni nu sunt pe facebook pentru a...
Mai mult 542Nu putem fi fericiți dacă una dintre ele rămâne nesatisfăcută. Nu există una mai importantă decât alta. Fiecare decurge din toate celelalte. Se află într-o permanentă interdependență.
Mai mult 675Arată-te oamenilor cu încredere, așa cum ești, cu zâmbetul pe buze! Învață în fiecare zi lucruri noi și aplică-le! Comunică în mod real: vorbește și ascultă! Ai încredere în tine, nu-ți mai face rău! Asta înseamnă o reală dezvoltare personală.
Mai mult 731Instrumente concrete, simple și foarte eficiente în comunicare. Deseori, chiar dacă le știm, evităm să aplicăm așa ceva pentru că nu ne vine să credem ce beneficii putem obține.
Mai mult 482Calitatea vieții tale depinde de calitatea întrebărilor pe care ți le pui. Acele întrebări care sapă adânc în potențialul tău, acele întrebări care te scot din zona de confort și s-ar putea să doară... Eu te ajut să-ți placă, vrei? :)
Mai mult 477Puternic e cel care are curajul să spună primul „îmi pare rău”, nu cel care-i răspunde „nu mă interesează”.
Mai mult 112Unii spun că autenticitatea provoacă vulnerabilitate și duce la pierderea credibilității. Doar că cei mai ascultați, mai puternici, mai atractivi, mai influențabili oameni sunt cei autentici. Care sunt semnalele că ești sau că nu ești autentic?
Mai mult 674