Cele 5 niveluri ale Leadershipului

Like 86

Full audiobook. Pentru dezvoltarea leadershipului tău personal. Fiindcă, în viață, totul crește și se prăbușește odată cu capacitatea ta de a (te) conduce.

John Maxwell este, probabil, cel mai important formator de lideri din lume la momentul actual. El însuși e un model extraordinar de om care conduce inspirându-i pe oameni, nu obligându-i sau păcălindu-i să facă ceva.

Ascultă acest audiobook în limba engleză ori de câte ori simți că vrei să-ți îmbunătățești relațiile cu oamenii, soluțiile și rezultatele în echipă, indiferent că tu ești "șeful" sau nu. Un om de succes are multe perspective din care privește lucrurile, astfel încât să poată alege varianta cea mai potrivită.

Sunt Cătălin Stoica, trainer & coach pregătit, format, mentorat de John Maxwell și de către echipa sa: Paul Martinelli, Christian Simpson, Roddy Galbraith, Scott Fay și Ed de Costa.

Oricând ai nevoie de rezolvarea unor probleme de comunicare în compania sau în organizația ta, de îmbunătățirea relațiilor, de creștere a influenței în zona de Vânzări, Management, Marketing, HR, dă-mi un semn și vom implementa trecerea la un nivel superior pentru participanți. Oricâte cursuri, seminare sau workshopuri ai făcut, programele de Mastermind ale lui John Maxwell sunt unice și extraordinare! 

Hai Sus! Academia de Bine te susține! 


Mai multe episoade vezi AICI