Arta Razboiului (audiobook)

Like 86

Acest audiobook în limba engleză nu e despre război. E despre cât de bine te pregătești să lupți pentru a nu mai fi nevoit să o faci vreodată. Pentru a fi un om cât mai împlinit în viața personală și în afaceri într-un mod sănătos și curat, bazat pe principii care nu dau greș.

Viețile ne sunt pline de lupte care mai de care mai grele, mai obositoare, mai sortite eșecului. Ar fi bine, spune Sun Tzu, să învățăm cum se obține succesul fără luptă propriu zisă, ci cu o tratare diferită a obiectivelor.

Sunt Cătălin Stoica, trainer & coach pregătit, format, mentorat de John Maxwell și de către echipa sa: Paul Martinelli, Christian Simpson, Roddy Galbraith, Ed de Costa și Sorin Popa.

Oricând ai nevoie de rezolvarea unor probleme de comunicare în compania sau în organizația ta, de îmbunătățirea relațiilor, de creștere a influenței în zona de Vânzări, Management, Marketing, HR, dă-mi un semn și vom implementa trecerea la un nivel superior pentru participanți. Oricâte cursuri, seminare sau workshopuri ai făcut, programele de Mastermind ale lui John Maxwell sunt unice și extraordinare! 

Hai Sus! Academia de Bine te susține! 


Mai multe episoade vezi AICI