25 de modalitati pentru a castiga cu oamenii

Like 88

Dacă vrei să ajungi repede, mergi singur. Dacă vrei să ajungi departe, mai ia pe cineva cu tine! Căci chiar și de vei ajunge singur în vârf, îți va veni greu să te bucuri în pustiu; e mai dulce victoria când o împarți cu cineva.

La 70 de ani, John Maxwell este unul dintre cei mai mari experți în leadership din lume, unul dintre cei mai respectați formatori de lideri autentici.

Ascultă acest audiobook în limba engleză ori de câte ori simți că vrei să-ți îmbunătățești relațiile cu oamenii, soluțiile și rezultatele în echipă. Un om de succes are multe perspective din care privește lucrurile, astfel încât să poată alege varianta cea mai potrivită.

Sunt Cătălin Stoica, trainer & coach pregătit, format, mentorat de John Maxwell și de către echipa sa: Paul Martinelli, Christian Simpson, Roddy Galbraith și Ed de Costa.

Oricând ai nevoie de rezolvarea unor probleme de comunicare în compania sau în organizația ta, de îmbunătățirea relațiilor, de creștere a influenței în zona de Vânzări, Management, Marketing, HR, dă-mi un semn și vom implementa trecerea la un nivel superior pentru participanți. Oricâte cursuri, seminare sau workshopuri ai făcut, programele de Mastermind ale lui John Maxwell sunt unice și extraordinare! 

Hai Sus! Academia de Bine te susține! 


Mai multe episoade vezi AICI