5 Principii & 5 Practici de Conectare cu oamenii

Like 466

Un rezumat al cărții lui John Maxwell - "Toți comunicăm, puțini stabilim și relații". Cu alte cuvinte, toți comunicăm, puțini ne conectăm. Cuvintele nu sunt de ajuns. Felul în care comunici și perseverența cu care adaugi valoare oamenilor îți decid nivelul de influență asupra lor: acasă, între prieteni, la serviciu, în afaceri.
Am făcut acest video pentru tine, cu idei foarte clare și simple de relaționare. Fiindcă banii tăi, cariera ta, timpul tău personal, aproape toate în viață depind de cum te pricepi să relaționezi cu ceilalți.

Pentru un job cât mai bun și o evoluție sănătoasă în carieră, pentru a conduce eficient, pentru a face un marketing de calitate, pentru îmbunătățirea resurselor umane, pentru vânzări tot mai mari, ai nevoie să-i cunoști în mod real pe oameni și să relaționezi inteligent și corect cu ei.

Sunt Cătălin Stoica, membru al echipei lui John Maxwell, coach, trainer, mentor și antreprenor și te invit să-ți faci viața în fiecare zi mai bună!

Hai Sus! Academia de Bine te susține! Caută-mă pentru coaching individual și pentru programul de Mastermind (dedicat echipei tale), bazat pe filosofia testată cu mare succes a unuia dintre cei mai importanți lideri și formatori de lideri din lume: John Maxwell.


Mai multe episoade vezi AICI